BUGÜN HANGİ DERSİ ÇALIŞIYORSUNUZ
-
@Antimülakat benim mantığımı düşüncemi söyliyim size, ne kadar saçma olduğunu bir görün .) ya da kendi cümlenizle yorumlayın; uyku problemi çeken, sabahları kendime anca öğle saatlerine doğru gelen biriyim son zamanlarda. o yüzden hem çok iyi netler yapamayacağım dersler olduğundan sabah oturumu, hem de iktisata, muhasebeye daha verimli girip p35'ime güç katarım diye düşünüyordum. tecrübelilerden fikir almak istedim
-
@furkanbey hocam öyle düşünmeyin sınav ani hangisinden ne kadar iyi net çıkaracağınız belli olmuyor. 2011 yılında çok iyi çalıştığım muhasebeden o kadar zor sorular gelmişti ki, 13 doğruyu zar zor yapmıştım, 40 sorudan. Henüz üniversitede 3. sınıf olduğumdan çok koyamamıştı ama beklemiyordum bu sonucu. Daha az çalıştığım hukuk ve iktisat netleri çok daha çıkmıştı. Bu nedenle siz elinizden geldiğince her bölüme bakmaya çalışın, ne olacağına sınav karar versin.
-
@Antimülakat hocam atanabildiniz mi
-
@merkantilist çok oldu hocam şükür çalışıyoruz. 2013'ten beri çalışıyorum.
-
@Antimülakat darısı başımıza inşallah 2011 3. Sınıf derken sizden normal şartlara göre 1donem ondeymisim, sonuç hala guy bekliyorum hayırlısı olsun sağolun dua edin ve duyum öğrenin :bow_tone1: motive edin hocam
-
@merkantilist hocam her şey gönlünüzce olsun, süreç herkesi bir yerlere götürüyor. Umarım en aklınızda olan işe sahip olursunuz. Duyum konusunda elimizden geleni yapıyoruz, endişeniz olmasın.
-
Şimdiye kadar vergide Matrahı kullanmamakla çok şey kaybetmişim. Gece de ceko bakacagim. İlan gelmezse bir de Ramazan Yetgin videosu izler günü kapatirim
-
@merkantilist azminize sağlık. vallaha kıskandım çeko, tarih bakan iktisati, muhasebeyi yer .)) allah zihin açıklığı versin, emeklerimiz karşılıksız kalmaz inşallah
-
@merkantilist üstad matrah soru bankasında vergi ve tvs mi var sadece ?
-
Evet sadece vergi ve TVS hocam özgün ve çıkmış sorular çözümlü
-
Allah razı olsun hocam inşallah... @furkanbey
-
@Ülkü hocam ben de ramazan hocanın 2016 pdf'i var ve geçen sene onu 3-4 kez dönerek 22 net yapmıştım,hocanın stili her sene konuları revize etmek diye biliyorum acaba bu sene için de tekrar ondan mı çalışsam yoksa video ders notlarını mı alsam ne önerirsiniz,videolarını izleme şansım olmayabilir o yüzden video notlarını alsam bile verimli olur mu diye de düşünüyorum bir yandan
-
Guy sinavi için nasıl bir çalışma stratejisi önerirsiniz. (Şuana kadar çalışmayan biri icin)
-
@lal konu tekrari yap sonra imeceyi bitir. Bi daha tekrar yap tekrar imeceyi bitir.
-
@busus imece çözerken çözümlerinin üzerinde durmaya gerek var mı doğru cevapladigimiz sorulara.yoksa ilk dönerken bütün hepsi tekrar mahiyetinde çözümleri okunmalı mi
-
guy ile ilgili ne varsa çalışıyoruz
arkadaşlar çıkmış sorulara güvenilmez, yapmayın etmeyin. ben hiç imece falan çözmeden aynen kpss ye nasıl çalışıyorsam öyle çalışıp kazandım son guy sınavını. size tavsiyem bu şekilde çalışmanız kimse garanti vermez size aynı soruların çıkacagını..bir değiştirir soru sorma şeklini gib hepsini özgün yapar kalırsınız.. -
Bide gidip çeko almıştım yalan oldu günde 1sınav imece çözmekle başlıyorum kalan zamanda KPSS alan devam ikisi birlikte gider inşallah
-
@lal valla ben cozumlere cok bakmiyorum ama herkes oneriyor. O konuda yorum yapamicam. Zaten kisa kisa cozumler var hizli hizli bakarsin.
-
@busus teşekkür ederim
-
sağ taraftaki pembe rakamlara odaklanıp, motive olmanız için atıyorum kolay gelsin herkese..