2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
25 il biraz fazla bence
-
@turkkızı bu sınav 40 ili de gordu
-
@lal hay maşalllah. Allah yardım etsin hepimize ne diyim
-
25 il olursa cem yılmazın dediği gibi little little into the middle olur kötü olur.
-
@Rorschach159 mis yazmış asagida ne dediyse çıktı safiturk sağlam
-
2 il tercihi olsaydi en azindan
-
Diğer başlığada yazdım en üst makam bakandır onun açıklamalarına itibar etmek lazım diye. Moral bozmak için çok meyilliydi herkes:) Neyse herkese hayırlı olsun . İller açıklandığında fazla girmemeye çalışcam spekülasyon kurbanı oldum 2015 te:D
-
Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun arkadaşlar inşallah mübarek bir günde aldığımız bu güzel haberler sayesinde kafamızdaki bazı soru işaretlerini kaldırmış olduk ve devamını bekliyoruz inşallah en kısa zamanda iller ve sınav tarihini de öğrenebiliriz gönül rahatlığıyla ders çalışmaya devam ederiz Allahım herkesin gönlüne göre en güzel olanı hayırlısıyla nasip eylesin inşallah
-
arkadaşlar mayıs ayında askere gidiyorum ilana başvururken askerliği tecilli olarak mı yoksa yapıldı olarak mı işaretleyeceğim var mı bilgisi olan ?
-
Hepimize hayırlı ugurlu olsun.. Demiştim 16 aydır verilmeyen ilan günahlara kefalet olsun diye kandil gecesi verilebilir diye içime doğan doğru çıktı
-
Bu arada arkadaşlar şimdi SGK sonuçlarıni biran önce açıklayın diye yüklenme vaktidir Twitter'dan. . Unutmayın en az 300 kişi önünüzden çekilecek. . Şayet sgkyi kazanırsam 87 puanla hiç başvuru yapmayacam Guy için. . Bu nedenle de son güne kadar bekleyip SGK sonuçları için bastırmayi düşünüyorum. . Destek olursaniz seviniriz
-
ilan var dediler geldik
-
@hayalimsgk Arkadaş haklı arkadaşlar acil SGK için baskı yapmamız lazım tweet den 400 kişi eksilir
-
Sgk açıklanır da kazanırsam 90 la Guya başvurmayacağım ben de..
-
Selamun aleyküm. Herkese hayırlı olsun.
Şey ya geleyim mi ben?
-
Bakanın facede videosunu izledim sınavın mayısta yapılacağını söylüyor.Sınava girmeye hak kazananların listesinin açıklanma tarihi ile sınav tarihi arasında en az 10 gün olmak zorunda. Tahminlerime göre sınav 13 veya 14 mayısta olacak bence
-
@karakalpaklı dur bi bozacan her şeyi
-
Sgk açıklansın başvuru bitene kadar süreniz var.Bütün etkinliklere her zaman elimden geldiğince destek verdim ve vermeye de devam edeceğim. Ancak kazanan arkadaşlar umarım başvuru yapmazlar.
-
Müsadenizle şu bakışı hakettik.
-
Arkadaşlar sgk Başkanı Mehmet beye baskı yapalım hem sonucların acıklanması hem de kpss öncesi 500 denetmen yrd alımı icin herkes icin iyi olacaktır böyle olursa gecen aksam güzel bi etkinlik oldu artık hep beraber harekete geçelim.