2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@salvatore yerinde bi karar.
-
@WilliamNiskanen kardeş gmailini at göndereyim.
-
@Albert gmailini at göndereyim
-
Dostlar merhaba yaklaşık 100-150 arkadaşıma fikir verdim ama en sonuna sadece kendi düşüncelerini uygulamaları konusunda notta düştüm. Dediğim gibi benim dediğim ili kayıtsız şartsız yazacak arkadaş lütfen benden fikir istemesin. Kesin neresi gelir garanti biyer söyler misin mesajlarınıza cevap vermiyorum çünkü bunu ben asla bilemem. Bunun yanında yüksek puanlı dostlarım da yazmaya başladı onlarla da şehirler yaşantı sosyal hayat hakkında konuşuyoruz. İstediğiniz zaman mesaj atabilirsiniz. Kolay gelsin
-
18 günlük başvuru süresi, GİB in bize ''ilan ilan diye başımızın etini yediniz alın size ilan'' deyip intikam alma şekli değil de nedir ??
-
@ErtuğrulBey76 gmailimi atsam banada gönderirimisin kardeşim
-
Arkadaşlar 73-75 bandına düşecek iller konusunda da tahmini olan yok mu
-
@guycu355 5 ve 10 kişi alan iller. Bak sonra dedi dersin. Kimse o riski alıp yazmaz.
-
Adem kılıç Usta mı yoksa İmece mi?
-
@tuuba42 İmece usta
-
İki il var aklmda arkdşlr biri bulundgm il ve dogrudüzgün ilana çıkan bi il değil digeride rüyamda gördüğüm il puanımda düşük. Çok kararsız kaldm siz ne diosunuz
-
@umutsuz1990 hangi illeri düşünüyorsun
-
Arkadaşlar 76 puana neresi gelebilir?
-
@Duesenberry adıyaman hatay
-
Evli olarak atananların eş durumu tayinleri.5 yıl boyunca olmuyor mu.bilgisi olan biri cevap verebilir mı lutfen
-
Arkadaşlar 2014 de sınava giren biri yardımcı olabilir mi? 78 puanın sıralaması 2014 de kaçtı? Bu alım 2014 alımına benziyor o zamanda sınava 148 bin kişi girmiş. En azından aşağı ya da yukarı 2014 puanı almış biri sıralamasını yazabilir mi?
-
@Duesenberry ben 2014 TE p35 ten 71 almıştım sıralanan 28 binlerdeydi.yani barajı geçen 30 bin kusurdu.78 lilerin sıralamasını bende merak ediyorum
-
@Duesenberry
78.9 7600 sıra var 2014
Paretoya sormuştum bende bunu dedi -
Çok sağol @miss-smith
-
@Duesenberry bu sene 7600 de hangi puan var