GUY ADAYLARI 78-80 ARASI NEREYİ YAZIYOR!
-
Biz 78liler ya sınırdan kazanıp ya sınırdan kaybedecekmişiz gibi hissediyorum
-
@Duesenberry şöyle düşünün; ''nasıl olsa kpss'ye az kaldı. şimdi içimden geçen şehri yazıyım, gelirse ne güzel olur, gelmezse de kpss'den daha iyi puan alır eylül/ekim alımında rahat tercih yaparım..''
-
@furkanbey bunu düşünüyorum. Ama biz bu ilanı çok bekledik.. ya aynı sürece maruz kalırsak , bir sene daha sınav açılcak mı stresi çok yoruyor. En iyi kararı vermek istiyorum ama sanırım bu mümkün değil. Ne düşünsem terside olabilir diyip vazgeçiyorum şehirleri düşününce. Bu sene içinde tekrar sınav olacağını bilsem bu kadar dert etmezdim. Bi de kurum içi uzmanlık çıkardılar başımıza ya uzun süre ilan gelmezse
-
@Duesenberry evet haklısınız ama belki artık güzel şeyler de olur. mesela -memleketinizi bilmiyorum ama- belki bi sonraki alımda kendi şehriniz gelecek.. ya da belki de bu kpss'den çok daha iyi yapıp başka bi meslek için sınava gireceksiniz.. hepimizin nasibinde var biryerler.. daha da geç ve güç olmadan ulaşırız inşallah.
-
@furkanbey Aga ist yazacağım en sonunda
-
@Kutyler hayırlısı olsun o zaman. daha fazla vakit kaybetmeden başlamalısın kurum sınavına çalışmaya .)
-
Benim puan sıkıntım yok yanlış anlamayin ama batı yazacaklar garanticilik adi altinda insanları doğuya yönlendiriyor kontenjanın yarıdan fazlası batıda oyuna gelmeyin arkadaşlar
-
79 urfa da karar verdim arkadaşlar ama arada bi sınırdan kaçar mı diye düşünmüyor değilim bu kadar talep varken. Allah herkesin gönlüne göre versin
-
Arkadaşlar sizce 75 le Tekirdağ a hiç ihtimal Yok mu yada istanbul okdar düşermi bi yardımcı olun
-
@ece91 ya bnde 78le tekirdağdan korkuyorum çkk başka il düşünsemde oraya gidip geliyo aklım
-
@sssld bende aynı valla elim bilgisayara gidiyo tercih yapayım kurtulayım diye sonra tekrar vazgeçiliyorum son gün ne yapacağız bakalım
-
@ece91 bu süreç beni mahvetti zaten
-
@salvatore hayırlı olsun
-
Hala daha karar veremedim nereyi yazacağım ben
-
79 ile Izmir yazdım.Gelirse gelir gelmezse canı sağolsun...
-
Arkadaşlar 78.385 puanla K.Maraş gelir mi ? Ya da nereyi yazmaliyim
-
@acctuerrx gerçekten bu netliğini takdir ettim. İnşallah gelirr
-
@Duesenberry hayırlı olsun hocam
-
@Kutyler bana değil @acctuerrx e diycektin sanırım onu
-
@Kutyler ya sen nasıl kafana göre 78 79 arası açıkta kalacak diyebiliyosun? Senin hesabına göre ilk 10 000 den sonrası açıkta kalıyor evette 2015 te 77.80 alanların sıralama 9500 lerde.73 le antalyaya ve bursaya grdi insanlar.illaki birileri açıkta kalıcak bu ankarayı yazıp kılpayı kaçıran yüksek puanlı biride olabilir.o yüzden zaten 73 antalyayı gördü geçen sene.önemli olan doğru ili düşünebilmek.tercih çarpıklığı olduğu için 73 antalyaya girildi.direk 79 78 bandı açıkta kalıcak demek doğru değil anlatabildim mi?