2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Referandum degisikliklere sinavlara nasil yansir arkaddslar
-
Sisteme kayit olurken girdiginiz bilgiler uyusmamaktadir diyo napmam lazim biri yardimci olabilir mj
-
@Obra 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Tek avantaj olarak sunduğu şey de maaş. Vay arkadaş hepi topu uzman yardımcısındaki artistliğe bak.
arkadaş sayıştay denetçisi olsaymış o zaman vay burdakilerin haline:) Ama bu arkadaşı sayıştay denetçisi yaparlarmıydı bu mütevaziliği ile orası tartışılır çok mütevazı bir bankacı kardeşimiz..
-
@karakalpaklı sen bursa yazmayacak mıydın ben mi karıştırdım?
-
@Mmrtz henüz tam manasıyla yansımaz, genel bir soru sorabilirler "Aşağıdakilerden hangisi Anayasa değişikliği ile konuşulan maddelerden değildir" gibi veya "Milletvekili sayısı kaça çıkarılacak" gibi yüzeysel sorular gelebilir şimdilik.
-
@karakalpaklı sisteme kayit olurken basvuru bilguleriniz uyusmamaktadir diyo napmam geeekiyo yardinci olur musunu
-
Referandumdan sonra yürürlüğe girecek 5 madde var sadece..
-bağımsız mahkemelere ek olarak tarafsız ibaresi gelecek
-aym üye sayısı 15e düşecek
-HSK ya ilişkin değişiklikler
-Askeri Yargıtay ve askeri yüksek idare mahkemesi kaldırılacak
-Cumhurbaşkanı partili olabilecekBunlari bilmek yeterli.. Diğer maddeler 3 Kasım 2019 genel seçim sürecinin başlangıcıyla yürürlüğe girecek.. Burda da dikkat edilmesi gereken bir durum var (yanlışim varsa duzeltin) normalde seçim kanununda yapılan değişiklikler 1 yıl içerisinde yapılacak seçimlerde uygulanmaz ama seçimle ilgili maddeler 2019 seçim süreciyle yürürlüğe girecek olmasina rağmen o seçimlerde uygulanabilecek bu da istisnası..
-
@Mmrtz HSYK ve Partili CB'dan sorumluyuz onlar yarın resmileşiyor
-
@sradaninsan Dostum son ikiye Bursa ve Istanbul düşünüyodum. Sonradan Bursa'dan da vazgeçtim.
-
@karakalpaklı hayırlısı olsun
-
Anayasanın;
a) 8, 15, 17, 19, 73, 82, 87, 88, 89, 91, 93, 96, 98, 99, 100, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 üncü maddelerinde yapılan değişiklikler ile 114 üncü maddenin ikinci ve üçüncü fıkralarının ilgaları yönünden, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ve 125 inci maddelerinde yapılan değişiklikler ile 127'nci maddenin son fıkrasına dair değişiklik; 131, 134, 137 nci maddelerinde yapılan değişiklikler ile 148 inci maddenin birinci fıkrasındaki değişiklik ile altıncı fıkrasındaki "Bakanlar Kurulu üyelerini" ibaresine dair değişiklik, 150, 151, 152, 153, 155 inci maddenin ikinci fıkrası,161, 162, 163, 164, 166 ncı ve 167 nci maddelerinde yapılan değişiklikler ile Geçici 21 inci maddenin (F) ve (G) fıkraları, birlikte yapılan Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonucunda Cumhurbaşkanının göreve başladığı tarihte,b) 75, 77, 101 ve 102 nci maddelerinde yapılan değişiklikler, birlikte yapılacak ilk Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin takvimin başladığı tarihte,
c) Değiştirilen diğer hükümleri ile 101 inci maddesinin son fıkrasında yer alan "Cumhurbaşkanı seçilenin, varsa partisi ile ilişiği kesilir" ibaresinin ilgası bakımından yayımı tarihinde, yürürlüğe girer ve halkoyuna sunulması halinde tümüyle oylanır.
-
@Hipokrat tesekkurler hocam hepimiz icin hayirlisi olsun.Benim yillardir İstanbul sevdam var universitede istedim nasip olmadi simdi olur insallah..
-
@karakalpaklı hayırlı uğurlu olsun
-
@lal @sradaninsan Var olun, hepimiz için hayırlı olur umarım.:)
-
@Rorschach159 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@Mmrtz HSYK ve Partili CB'dan sorumluyuz onlar yarın resmileşiyor
Sadece ikisi dimi hocam bende oyle biliyrm askeri yargtay kaldirlmasi felanda varmi
-
@duranvarlık inşallah hocam hakkında hayırlısı
-
Herkese iyi akşamlar diliyorum. İlk kez gelir uzmanlığı sınavına gireceğim şu puana şurası gelir mi diye soru sormuyorum fikirlerinizi merak ediyorum. Duyduklarınızdan gördüklerinizden ötürü bana bir yerler söyleseniz çok mutlu olurum hiçbir fikrim yok il konusunda. Puanım 79.7 fikrini paylaşan herkese şimdiden teşekkür ederim.
-
@Mmrtz yukarda 5 madde yazmışım kardeşim hemen yürürlüğe girecekler diye. Onlar hemen girecek yürürlüğe. Onlarin dışındakiler seçim süreciyle birlikte.
-
@hayalimsgk 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@Mmrtz yukarda 5 madde yazmışım kardeşim hemen yürürlüğe girecekler diye. Onlar hemen girecek yürürlüğe. Onlarin dışındakiler seçim süreciyle birlikte.
Eyvalh krdrsm teskkur edrim cevap vrdgin icn ben askeri yargitayn felan secimden sonra degisecegini biliyrm oyuzden sorguluyrm
-
Arkadaşlar ben yeni fark ettim. Referans kısmında sadece isim ve ünvan vardı, telefon yazmadık. Doğru demi?