2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@guyguy valla sistemi senden daha iyi bildiğim kesin ona şüphem kalmadı artık sen biraz kafana güvende şu insanları artık düşürmeye çalışma
-
@ddguy bn niye düşereyim insanları.Bnde diyorum işte yazılıdan korkutuyolar yukarda yazdım zaten.Bn tercihler başladıpından beri İstanbul Ankara kararsız kalıyorum.Bu yaptığım gayet doğal.Bn senin gibi İstanbul yazıp Ankaradan İstanbula kayacakları çeldirecek tipleride ilk kurum sınavım olmasına rağmen iyi bilirim.Hadi şimdi git imeceni çöz.Burdan sana bir şey çıkmaz.
-
@guyguy ah zeki çocuk sen laf mi soktun simdi o is senin hadi kaybol demene bakmiyo kendine güven biraz Allah aşkına sen boş yapma da insanlar rahat rahat soru sorsun konussun puan sorsun kurum 90 la kapatcakmis bilmem neymiş iletilerin ankara ankara korkma yaz
-
@guyguy belli belli çok şey biliyon hadi sen kandirmakla uğraş milleti Korkut kurumdan
-
@ddguy dönüşün muhteşem oldu mübarek estirdin ortalığı
-
@aycan kuzu haketti artık ne zamandır uzaktan bakiyodum dayanamadim tekrar üye oldum
-
@James-Buchanan Teşekkür ederim hallettim
-
@ddguy forumda çok garip insanlar türedi artık insanın bir şey yazasi gelmiyor anca uzaktan şaşkın şaşkın izliyor
-
@Hannibal uzun zaman oldu dayanamadım artık
-
@ddguy ....................................
-
Arkadaşlar burada kimsenin fikrini alarak bir ili yazmayın. Sonra çok pişman olursunuz. Eğer puanının 78 üstü ise garanti diye İstanbulu yazabilirsiniz. Birde hangi ildeyseniz o il size yakın geliyorsa yazın. Çünkü sonra çok pişman olursunuz. Kendi göbeğinizi kendiniz kesin.
-
@guyguy Hakaret ve itham içeren mesajını sildim. @ddguy forumumuzun saygın üyelerindendir. Bugüne dek kimseye bir hakaret etmişliği, nahoş bir davranışı olmamıştır. O yönden kendisine yöneltilen ithamları haksız buluyorum. Ayrıca niyeti manipule etmek etkilemek vs vs. her ne ise kötü bir maksat olsa bugüne dek yazar üyeliğini dondurup seyretmezdi.
İyi forumlar dileriz.
-
@paretowilfredo Sağol başkan beni bilen biliyo zaten bu güzel güveni verebildiysem ne mutlu bana ben okumadım bile ama okusam da bi şey değişmez ben kendimi biliyorum ağız bozmaya gerek yok
-
@paretowilfredo dostum sataşma var.Sana soruyorum Ankara kurum sınavını geçemessem eğer bn mülakatı niye düşüneyim?Burdan mülakatı düşünmessem eğer kurumu hiç düşünmeye getirerek bnim haklı kaygılarımı değersizleştirerek kendisine bi çıkar sağlamaya çalışan kişiyi savunman ilginç oldu biraz.Tarafsızlık gerekli forumda
-
Bir kere daha yazıyorum.Amaç şu arkadaşlar 80-83 arasını İstanbuldan uzaklaştırmakveya unutturmak ne derseniz deyin.Asıl bu kesim şuan çok rahatsız.
-
@guyguy bak hocam ben Antalya yazdım puanim da seninkinden düşük ama çalışıyorum kendime kurumda güveniyorum her ilin yüksek kapatacagi belli sana düzgün cevap verdim hep kendine güven diyorum sen işi ceviriyon sen spekülasyon yapan insanları çok gormussun ama herkesi de onlar gibi sanma sen bunu dile getirdikce korkan çok insan oluyo başkalarına etki ediyosun çalış kendine güven bunda niye bu kadar direniyon ki
-
@ddguy
@karakalpaklı
@köyünagası
@aylin
@pomak
@TugayÇ
Ve nic ismini bulamadığım arkadaşlarım napıosunuz@Rorschach159 seni arar olduk trollükte
-
@miss-smith son 22 gün kaldı onun heyecanıyla ders çalışıyorum ben sen napıyon bakalım nasıl gidiyo dersler
-
@ddguy Bendede sınav telaşı. Hasretle beklenen ilan için çalışmakta ayrı bir tatlı telaşmış
Eksikleri kapatalım sorumuzu çözelim gerisini ya nasip ya kısmet -
@miss-smith aynen öyle ya nasip ya Allah ekmegimiz varsa o illa bize gelecek ama rızık bize ayrilmadiysa elden ne gelir