2016 KPSS A TABAN PUANLARI
-
-
Listeyi hazırlayan arkadaşın ellerine sağlık. Bu site gerçekten bu anlamda çok faydalı olmuş. Emeğinizi, yardımseverliğinizi takdir ediyorum arkadaşlar.
Benim de nacizane, listeyle ilgili birkaç önerim olacak:
1-) Listede AFAT Uzmanı/Uzman yrd olarak belirtilen unvanın doğrusu AFAD Uzman/Uzman Yrd şeklinde. Afet ve Acil Durum Yönetimi Uzmanı/Uzman Yrd. olarak geçiyor uzun adı. AFAD da "AFET ve ACİL DURUM" açılımının kısaltması. Kurum, son uzman yardımcılığı puan listesini de sitesine koymuş:
https://www.afad.gov.tr/upload/Node/4179/files/AFAD_Uzm_Yrd_Basvuru_listesi.pdf2-) Kurum adı sütununda, kurum adıyla birlikte unvanına yer verilmiş. Bu ikisi ayrı sütunda verilebilir ya da sütunun adı "Kurum ve Unvan adı" olarak değiştirilebilir..
-
@mauro-camoranesi haklısınız orada bir harf hatası olmuş, teşekkürler uyarı için. Yeni tablolarımızda bunun güncellemesini yapalım. Taban puanı da elimizde, henüz tabloyu yenileme fırsatı bulamadığımız için boş kalmış, bu konuda bilgi isteyen arkadaşlarımıza da muhakkak dönüş yaparız.
-
Ahh ahhh güzelim yerler 70 yds istiyor, ben kaldım 68.75 de üstelik 1 boş gözüküyor o da olsa 70 olacak itiraz edicem boş bırakmamıştım :(((
-
@genclerbirlikli fena olmuş, umarım itiraza sonuç alırsın.
-
@Antimülakat fena ki ne fena moraller dipte olmazsa nisan da tekrar giricem, o da olmazsa eylül e çalışıp gircem mecbur
-
@genclerbirlikli 2015 KPSS SONRASI AÇILAN BÜTÜN A KADRO SINAVLARINA İLİŞKİN İ.İ.B.F. S.B.F. VE HUK. F. TABAN PUAN TABLOSU ! içinde söyledi:
@Antimülakat fena ki ne fena moraller dipte olmazsa nisan da tekrar giricem, o da olmazsa eylül e çalışıp gircem mecbur
İstanbulda oturuyorsanız E-YDS'yi deneyebilirsiniz.Başvuru 29 Eylül,Sınav 10 Ekim'de...
-
@escobar_p o da biraz tuzlu geliyor
-
@genclerbirlikli 2015 KPSS SONRASI AÇILAN BÜTÜN A KADRO SINAVLARINA İLİŞKİN İ.İ.B.F. S.B.F. VE HUK. F. TABAN PUAN TABLOSU ! içinde söyledi:
@escobar_p o da biraz tuzlu geliyor
biraz tuzlu tabii ki ama;eğer KPSS'ye girdiysen ve puanın iyiyse, YDS'den de 68,75 aldıysan denemeye değer diye düşünüyorum Zira 70 alırsan YDS isteyen kurum sınavlarında önün açılır.
-
@escobar_p bu sene mezun oldum, öylesine girdim ama pek parlak değil 70-80 arasında oynuyor. O yüzden seneye bırakmayı düşündüm
-
@escobar_p bu sene mezun oldum, öylesine girdim ama pek parlak değil 70-80 arasında oynuyor. O yüzden seneye bırakmayı düşündüm
İstersen YDS şartı arayan kurumların geçen sene kaç ile kapattıklarına bir göz at.Örneğin Hazine Uzman Yardımcılığı İktisatçı bir kişiyi p22 puanıyla alıyor ve 80 ile kapatıyor.
-
Siteye kaydolduktan sonra hemen mevzuya giriştik lakin bir teşekkür edemedik. Önceki yaptıklarınız ve yapacaklarınız için teşekkür ediyorum tüm Tercihini Yap! ailesine; iyi ki böyle bir atılımda bulundunuz sağolun varolun
-
@sofestai eyvallah sagolasın, sitenin kurulmasından daha çok ayakta kalmasına ihtiyaç var ve bunun içinde dinamizm sağlayan forum üyeliği, umarım belli başlı sitelere mecburi bağlılığı bu site yıkarız.
-
@genclerbirlikli 2016 bahar sınavında ben de o puani almıştım.. ki cok daha yuksek bekliyodum.. benim icin cok büyük hayal kırıklığı oldu ama pes etmedim.. yazın sürekli kelime tekrarı ve çıkmış soruların analizini yaptım. Eylül sınavında 75 aldım. Her ne kadar hiç bir ilan gelmediği için kullanamamis olsam da hatta bu kpss de bile kullanamayacak olsam da aldığım puan bana büyük huzur veriyo . Bu gün kullanacağımı biliyorum. Bence asla pes etme hatta puanını 80 üstüne çekmeyi hedefle
-
@angarabebesi kpss geçsin ben de aynını yapmayı planlıyorum hedefim 80 bu kez 70 kurtarmaz
-
Bir zamanlar kadrolar. Bir de bunun 2013-2014 versiyonu var ki, 2018 tablosuna bakınca 2013 yıllarında kpss ile atananlar şu dönemde hazırlanıyor olsa ne yaparlardı diye insan düşünmeden edemiyor!
-
@antimülakat üstad sadece 2 sene önce sonuçlanan alımlar bunlar dediğiniz gibi 2013 2014 te sonuçlanan alımları bilse insanlar ahh ah :') bu sene açılışı rekabetle yaptık maşallah 90.53 puanla kapattı, sonra kamu denetçiliği geldi 93.65 akabinde içişleri kontrolörlüğü 93.20 gibi puanlarda kapattı