2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@pyle ulan soru ne karisti be
-
@Teklif-eğrisi yanlış kardesim.
Söyle dursun burs verdi birisi sana. Ya da sadaka verdin sonra bu parayı geri isteyrmezsin. Çünkü para rızanla elden cıkıyor -
@Teklif-eğrisi ben danistayin temyiz mercii sifatiyla yurtmenin duruduulmasina itiraz edilebilir diyordu o sikki isaretledim. Cunku danistayin bu davalari bimin istinaf mercii bide ilk derece mahda ivedi yargilamaya ittiraz edilemiyo biliyordum. Danistay sikkinda temyiz mercii ifadesi geciyodu dmi.
-
@hayalimsgk hocam demiyordu ya sanki Bakalım artık kritik bir durumum yok zaten yanlış da olabilir ama soruyu da karıştırıyoruz herkes farklı hatırlayınca
-
@by123 aynen yazdığın gibi. Dağıstan temyiz mahkemesi olarak bakıyorsa yurt enin durdurulmasına itiraz edilemez
-
@reagan kardesim whatsapina bak soruyu attim
-
@reagan bende ole yaptimda smdi aklima temyiz mercii diyomuydu ondan emin olamadim hocam
-
@Teklif-eğrisi heh ben bunu işaretlediydim
-
danistay ilk derece mahkemesi olarak baktigi diyodu soruda eminim
-
@ucanizmirli Bak senin dediğin doğru haklısın.O sorunun cvbı bencede birincil.yanlış yapsamda.demek istediğim ilk yazdığında foto atıp cvp bu dediğin içindi.gib öyle sorular hazırlıyorki bildiğin sorulardanda emin olamıyosun.benim beynim sınavda ona friksiyonel dedi ama şıkta bulamadım.uzun süredir o konuya dönmediğim için.sonrasında insanlar söyleyince acaba özel sektör kamu diye ayırması devlet müdahalesi olabilir mi diye düşündüm.demek istediğim sen cvp bu diince buydu.gib bnce kpss den daha tehlikeli.bundan dedim belki gözümüzden kaçan bişi olur diye.yoksa birincil bncede sen doğru söylüyorsun ama direk bu diye yazma.dün bende dedim imza yetki devrinde karar alma yrtkisi devredilmez cvp bu olabilir diye beni uyardılar burda.Gel bu tartışma son bulsun zaten hepimiz gerginiz sende benim kusuruma bakma emreder gbi konuştuğum için : )
-
Cevap Danıştay lı şık dm
-
ARKADAŞLAR GİB ARAYAN BİR ARKADAŞ VAR MI BAŞKA
-
@nefiseok o zaman tam yargimi olacak cevap
-
@by123 bende öyle yaptim dogru mu emin degilim
-
@nefiseok bende öyle hatırladım.
-
arayanlara bugün açıklanmayacak demişler.
-
@kpssa aynen tatlıya bağlayalım. Sen de bnm kusuruma bakma. Biz gene de doğru bildiğimizden şaşmayalım gib e bakmayalım insana bildiklerini unutturan bir kurum çünkü burası
-
Sorularda alengir arayanlar var arkadaş bu sinavin adı guy guy.bddk murakipligi yada mb sinavi degil vay arkadaş adam kendi yaptigi yanlişi dogru kabul ettirmek icin triplere giriyor valla şaşkinim ya yok şöyle olsaydi aslinda şöyle olurdu ve niyetleri şöyle olabilirdi ama aslinda olmayadabilirdi arkadaşlar hic kimseden 80 üzeri duydunuzmu gecen senelrler 90lar girla gidiyordu buda demekki bu yil taban puanlari rekor kiracak 70e yakin bile kapatan iller olursa sasirmam..
-
@atibareis istanbul olsun o il amin
-
ankara taban kaça düser ya 310 kisi cagirılacak mülakata