17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@adayadayi9876 sürekli sonuçla meşgul olmamaya çalışın. bunun en güzel yolu kitap okumak yahut güzel bir dizi takip etmek.
-
@vaniköy-sakini isimsizler
-
virankaya
-
-
-
@VSKN Ben demiştim :)Boşuna beklemeyin diye
-
sandık nedir
-
şakaydı
-
bayrama hazırladım kendimi
-
-
burada yazan duyum alan duyum veren kendi çapında bilgi veren uğraşan 20 kişi 380 kişinin keyfi yerindeyse sene sonu açıklansın
-
Yeni totem yapalım bence, 6000. ileti
-
@dividant2 6000 olana kadar ozellikle ileti yazarim bak
-
Kendimden ve sizin yazdiklarinizdan da anladigim bu hafta bizim son nefesimiz ve umudumuz. 2 aydan fazla bekledik sabrettik ve bu haftanin vuslat oldugunu dusunuyorum insallah hedefe ulascaz. Her seyin bi aciklamasi vardir elbette ve Rabbim sabrimizin meyvesini verecektir. Ham meyve olacagina olgun meyveyi tercih edelim derim.
-
Bakan beyin bence bu konu hakkinda bir aciklama yapmasi yerinde olur. Yani surec neden uzadi ve ne asamada. Bir programda tweetle filan ulasip sordursak. Farkli bakanlar benzer aciklamalari yapiyor
-
@adayadayi9876 Kardeşim katıldığı bir programda ben twit ve faceden yazdım modaretörler umursayıp okumuyorlar...
-
@Kaya87 son bilmem kaç haftadır bu hafta Son diye diye bekledik dostum.bu süreçte yok artık dediğimiz ne varsa maşallah gerçekleşti.bi ara ramazan bayramı muhabbeti olmuştu ona yok artık demiştik,şimdi yoksa diyorum üzülerek.
-
@thomas gercekten faydali ve etkili katkilarin var kardesim kendi adima tesekkur ederim.
-
@dividant2 ben ilk defa gecen hafta @paretowilfredo nun duyunundan cok umutlanmistim ama hayal kirikligi oldu
-
@Kaya87 Eyvallah kardeşim teşekkür ederim güzel düşüncelerin için