2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Pigou33 olcek ekonomisi olmama tam rekabetin ozelligi degildir sorusunun cevabi.
Kollektif de kurumlar vergisi mukellefi degildir soruduydu sanirim -
Forumdan soğudum Allahıma özel fon da olmasın tmm ona da yazarız bi eksi
-
Guy sınavını uzun zaman bekledik sonra sınava girdik geçmiş yıllara göre baya değişik sorularla karşılaştık sonuçları hemen açıklayan bekletip duruyor enteresan bi zamana denk geldik
-
@hobbes Teşekkürler faydalı oldun.
-
Kankalar doğru cevaplar belli gibi tartışılan sorular hala var ama sonuçlar önemli. Gibin duyması lazım sesimizi, çekmediğimiz eziyet kalmadı bu sene. Nasıl bir seneye denk geldik ya?? Gelecek gelecek mi??
-
Arkadaşlar sonuçlar açıklanınca da ayrıca bir şaşkınlık olacak çünkü burda herkes gelip benim dediğim doğru cevapçılık yaptı. Bu gece sabaha karşı açıklasınlar ve bitsin bu çile. Arayan değilde kurumun içinde tanıdığı olup soran var mı?ne zaman gelecek sonuçlar
-
@hobbes ölçek ekonomisi olmamama mpnopol ile alakalıydı trp olan özellik farklılılaştırılmış maldı
-
@guylassakartık kanka en son hallerin toplu cevabı var mı elinde doğru sayımızı hesaplasak
-
@hermonie aga işte gib kafasına göre cevap doğru diyebiliyor
-
hepimiz sonuçları bekliyoruz ama sonuçlar açıklanınca maalesef 6000 kişi yıkılacak darmadağın olacak. belki de biz o 6000 kişinin içinde olacağız düşündükçe karnıma ağrılar giriyor.
-
@De_lorean olabilir valla suan her sey karisti bende
-
@De_lorean Monopol ile ilgili ne sormuştu hatırlıyor musun?
-
Konusmasak da az biraz sabır mı etsek
-
@hobbes pigou o sorunun diğer seçeneklerin hatırlıyor musun
-
Soruları tartışmayı bir kenara bırakın artık,haftasonu kpss var sonraki hafta yine öyle.. oturun ders çalışın.. 5 kişiden birinin alındığı bir sınav bu.Ve neredeyse herkesin üzülen bu 4 kişi arasında olma ihtimali var.. o yüzden hazırlayın kahveleri,açın kitapları Ve başbaşa kalın dostlar.. Allah kolaylık versin şimdiden..
-
@crush0606 monopole yol acmaz diyordu ama şıklar neydi hatirlamiyorum dogal tekel falandir herhalde
-
@crush0606 menkul sermaye iradından alınan vergi vb
Monopol sorusuda tavan taban fiyat olan ve taban yaparsa aleyhine olan
-
Anca yarın açıklanır geçti artık bugün
-
gib insan kaynakları çalışıyor mu? duyum alan var mı?
-
@De_lorean allah razi olsun yaa kafama takilirdi