2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Teklif-eğrisi sen bu uslubunla girdiğin yerde de barınamazsın hiç merak etme
-
@karakalpaklı hocam formundasin yine laflar resimler falan 10 numara adamsin:)
-
@istisna tBi tabi çok belli zaten
-
@karakalpaklı yemin ediyorum aynı muhabbet birebir ya bende yaptırcam taaa liseden beri
-
@Themis14 Eyvallah hocam. Beni bu gib mahvetti.
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@holywind benide şahit yazdır, forumdaki yazışmaları alır gelirim
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@nefiseok 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@gmsmustafa http ://www.muhasebetr.com/yazarlarimiz/koray/093/ burda var hocam örnek çözüm ben verilen sipariş avanslarından eminim bi kaç yerden daha araştırdım ..
@reagan arkadaşınıza katılıyorum hocam mevzuatı okumuştum sanırım bk78. Maddeydi kişi borçlanmadığı edimi yerine getirirse bunu hata ile yerine getirdiğini ispat ederse sebepsiz zenginleşme hükümlerinden faydalanabilir..nasıl emin oluyorsun abi, al aynı soru.birkez daha paylaşıyorum, kitap ferhat yıldız konu anlatımı, kalıp soru bu zaten( makine diyor, yani duran varlık, burayı atlıyorsun)
-
@turkkızı ya bu forumda da baya erzurumlu var maşallah toplam kaç kişiyiz erzurumlu olarak bi parmak kaldırsak (beğeni )
-
@karakalpaklı allah gonlundekini nasip edecek insallah:) hepimizin gonlumuze gore olsun;)
-
sorular bitene kadar elveda. kpss arefesi gerilmeye gerek yok.
-
@nefiseok mal alimi degil duran varlik alimindan bahsediyoruz hocam
-
@atiba kaptın beğeniyi Horasandan selam
-
@karakalpaklı valla sen bi yorum yazsanda gülsem diye bekliyorum
-
@gizem7 Öyle demeyin ama utanınca yazamıyorum. Beğenin geçin.
-
Ferhat Paşa Antlaşması İran'la imzalanmış, böylece ülkemiz doğuda en geniş sınırlara ulaşmıştır.
3.Ahmet Çeşmesi Lale Devrinde yapılmış, sivil mimariye örnek bir eserdir.
Kırım Aynalıkavak Antlaşmasıyla özerk statüye geçmiş, Küçük Kaynarca ile bağımsız olmuş, Yaş ile Rusya'ya bağlanmıştır.
Napolyon'u Cezzar Ahmet Paşa komutasındaki Nizam-ı Cedit ordusu yerle yeksan etmiştir.
Paris'e 28 Mehmet Çelebi geçici olarak, Londra'ya Agah Efendi daimi olarak atanan ilk elçilerimizdir.
Ayrıca sevenler gece ölür. -
Sınav biraz daha açıklanmazsa. Artık TARH sorusunu felan tartışmaya başlıycaz..
-
@istisna kardeş ben de seninle aynı fikirdeyim ama herkes tam tersini söylüyor anlamış değilim. Bende dönem karini 320bin yaptım.
-
geçmiş yıl zararlarının kâr yedeklerinden karşılanması sorusunda a kitapçığında cevap hangi şık olacaktı?