KPSS A SINAV DUYUMLARI
-
Geçen seneye gore daha az ilan geliyor diyebilir miyiz ? Ve bahara doğru hareketlenir mı ? Örneğin btk ilanı geri çekti bu alım yapacaklar ama karışıklık var anlamına geliyor heralde
-
bu kadrolara biz nasıl başvuru yapabiliriz kpss olmaması torpil anlamına gelmiyor umarım
-
Totti backlink teşkil edeceği için linki kaldırman mümkün mü?
-
@mazlumaday geçen seneye göre daha az ilan geldi ve bu ülkenin içinde bulunduğu durumdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. İlerleyen zamanda süreç normale döndükçe ilanlar da gelir, yeter ki siz çalışmayı elden bırakmayın İyi çalışmalar dilerim.
-
@aliveli linki kaldırdım da nasıl olacak şimdi o iş
-
@totti hocam asparagas haber , yani somut bir adım yok alıma dair
-
beyler bayanlar twitterda etkinlik var
-
@sradaninsan katıldık hocam
-
2016 yılında ilan gelecekse yarın geceye kadar gelecek. ben yarında gelmezse bu senenin biraz havasını almak için mart nisanda bir kaç sınav yapılıp ve es geçileceğini düşünüyorum.iyi geceler
-
Yaw bizi nasıl kandırdılar.2015 de alım olmadı dediler 2016 da çok olacak çok olacak deyip paraları aldılar şimdi de aynı şey 2017 ye yapılıyor. Hey yavrum hey bizim herşeyden haberimiz var bunlar hep amerikanın oyini biz bilirik de konuşirik sanirsan bilmirik de konişmirik
-
Bi ilan filan gelse de heyecanla puana baksam mesela, malum hayatımızdaki en atraksiyonlu şey
-
@Antimülakat KPSS A SINAV DUYUMLARI içinde söyledi:
Bayram sonrası 1.500-2.000 civarında GUY ilanına çıkılacağı yönünde duyum aldım, İller genel olarak doğu illeri olacak. Ardahan, Adıyaman, Afyon, Denizli, Elazığ, Kahramanmaraş, Tunceli, Uşak, Zonguldak, Iğdır gibi iller konuşuluyor. Bunlar dışında, Ankara ve İstanbul duyumu da konuşuluyor. Şu süreçte duyumlara da pek güvenilmez ama yine bakalım belki başlık altına daha net duyumu olanlar yazar.
hangi bayram bu
-
@kalpkalpkalp KPSS A SINAV DUYUMLARI içinde söyledi:
@kalpkalpkalp http://www.gaib.org.tr/Home/Haber/172 ilan geldi.
gaibten sesler
-
Yeni OHAL KHK ile maliye bakanlığından 389 gelir idaresinden 64 ihraç olmuş bunların 225 i vm-vmy inşaallah bunlarla yeni ilanların önündeki engeller kalkmış olur.
-
Son 3 aydaki OHAL KHK'ları ile yaklaşık 700 Vergi Müfettişi ve Yardımcısı; 300 Maliye Uzmanı ve Yardımcısı; 150 Defterdarlık Uzmanı ve Yardımcısı ve 400-450 civarında da Gelir Uzman Yardımcısının görevine son verildi.
İllahki alım olacaktır;herhalde en büyük alıımı da OHAL KHK'ları ile işten çıkartılmada rekor kıran Maliye Bakanlığı yapacaktır.
-
@escobar_p büyük alım olmasa da olur bize. normal alımı %20 arttırıp versinler ona bile çok sükür.
-
Kpss geçerliliğinin 1 sene olarak uygulanması durumunda cidden çok hak yenir denildiği gibi bu sene 3-5 ilanla geçerse
-
Ilanlar yavas yavas gelmeye basladi umuyoruz ki devami da gelecektir. Hakikaten garip olan celiskiler soz konusu bakanimizin biri alimlari azaltacagiz diyor, basbakan yardimcisi mali disipline devam edecegiz diyor. Tum bunlarin yaninda orta vadeli programa goz atiyorsunuz yüzdelik bazda olmasada 2018 e kadar milyar tl bazinda buyuk artislar var . Isin gercegi irrasyonel seyler rasyonellesmesi seklinde ya bakanlarimiz okumadi programi yada en buyuk harcama kalemlerinden personel giderlerinden haberdar degiller. Farkli bakanliklardan farkli ilanlar aralik ortasindan itibaren artip yigilma olacagina canı gönülden inaniyorum.
-
2017 yılında gençlik ve spor,maliye uzman yardımcılığı sınavları olur mu? bu konuda duyum alan var mı iyi geceler.
-
@uur her ikisi içinde beklenti yüksek diyelim, duyum deyince sonra hani gelecekti, bak gelmedi diye bize kızıyorlar