KPSS A SINAV DUYUMLARI
-
@bonus ekim aynı boş geçersek maalesef öyle gözüküyor, henüz Ekimi pas geçmedik, bakalım inşallah ekimde başımızı kaşıma fırsatımız olmayacak diye ümit ediyoruz.
-
Ekim ayı önemli geçen yılda öyleydi. Bekleyelim inşallah güzel haberler alırız
-
geçen seneki sayıda içişleri uzmanlık açarsa 88.16423puanında 269.sıraya gelme ihtimali nedir
-
@müfettiş geçen yıl 40 kişi alınmış ve sınava 160 kişi çağrılmış. Taban puan : 87,201. Geçtiğimiz yıla göre puanların 0,3 ile 0,8 arasında yükseldiğini gördüğümüz bir puan türü. 88,214 puan alan bir kişi geçen yıl 146. sırada. 87,201 alan kişi de tahminlerimize göre 200-250 arasında yer almıştır. Sıralamaya göre durumun burada biraz kritik görünüyor. Sınavın ne zaman açılacağı ve kaç kişi alacağı gibi değişkenleri şimdiden kestirmek zor tabi.
-
@Antimülakat 2016-2017 yılı içerisinde KPSS A açılmasını beklediğiniz sınav duyumları içinde söyledi:
@müfettiş geçen yıl 40 kişi alınmış ve sınava 160 kişi çağrılmış. Taban puan : 87,201. Geçtiğimiz yıla göre puanların 0,3 ile 0,8 arasında yükseldiğini gördüğümüz bir puan türü. 88,214 puan alan bir kişi geçen yıl 146. sırada. 87,201 alan kişi de tahminlerimize göre 200-250 arasında yer almıştır. Sıralamaya göre durumun burada biraz kritik görünüyor. Sınavın ne zaman açılacağı ve kaç kişi alacağı gibi değişkenleri şimdiden kestirmek zor tabi.
hangi puan türünden almış ayıptır sorması p73'mü... P73 ise bu sene 88,9 alan biri Türkiye 200. durumunda.
-
@escobar_p KPSS P73
-
bu kat meselesine bir açıklık gelse artık. 1-3-5-10-20 ben de atayım bari 19,5 kat
-
Maliye Uzman Yardımcılığı için yine 50 ve altında bir alım olacağı söyleniyor. 100 kişilik alımlar ne oldu bu kurumda?
-
Bende de haberler ayni kardesim. Malesef yuksek alim gelmedi kulagima
-
Şu durumda, atılacak en mantıklı adım 2017 kpss'ye hazırlanmaya başlamak. Bilgiler taze kalsın, ilan gelirse ne ala; yok darbe teşşebüsü süreci ilanları beklediğimizden uzun süre için ileri atacaksa hem kpss hem kurum sınavları için sıkışıp kalmamak adına tempoyu düşürmeden çalışmak lazım. Sgk denetmenlik sonucu bekliyorum, hakimliğe hazırlanıyorum ama her ikisinin de olumsuz olma ve ilanların geç gelmesi ihtinaline karşı kpss yi riske atmak istemiyorum.
-
@endaze bana sorarsan en doğrusu o ama 90 üstü puanı olanlar için bu yıl ilan beklemekten başka da çare yok. Sonuçta ö2017 kpss de bu yıl aldıkları puanları almakta kolay iş değil. İlanlar muhakkak gelecek ama sıkışıklık olacağından dolayı bazı ilanların KPSS sonrasına sarkıtılması söz konusu olabilir.
-
@Antimülakat işte o sıkışıklık aynı zamanda kpss'ye denk gelecek bu gidişle. 2016'nın tek yıl geçerli olduğunu düşünürsek, eldeki 90'a da güvenmemek lazım derim.
-
Su surecte yapilacak en saglikli sey bilgileri taze tutarak en kotu ihtimal olan yeniden kpss ihtimaline hazir olmaktir. Cunku bu yil yapilmayacak alimlar gelecek sene alimlarinin habercisi olacaktir. Burada elestirilecek cok sey var elbette. O halde 2016 kpss yi mayista yapmanin temmuzda aciklanmasinin anlamsizligindan tutun da daha neler neler. Ama bunlarla ugrasmak ancak sizi dersten alikoyar ve vakit kaybettirir. Size dusen her durumda hazir olmaktir.
-
KOSGEB'ten 80 tane uzman yardımcısı ilanının geleceğini duymuştum.
-
@Telvis Kosgeb iki senedir bi duruldu. Keza Isletme mezununun dostu Ilbank da oyle. Ben de artik bekliyorum bu iki kurumdan bir hareket.
-
@Antimülakat vmy alimi 2013 gibi olabilir mi bu olabilir mi. Eğer oyleyse dile benden ne dilersen. tek hedefim sevinç gözyaşları döküyorum suan...
-
@vmyadayi Vmy için iki farklı duyum var halihazırda. Birincisi son duyumumuz, 1.000 kişilik bir test sınavı 2013 sınavlarıyla aynı şartlar üzerinden. İkincisi ise VMY'nin sütten ağzı yandığı ve bir daha test sınavına bulaşmayacağı. Net olamamakla birlikte ve teyit etmeye çalıştığımızı belirtmekle birlikte biz birinci duruma şimdilik daha yakınız. Gelişmelerle ilgili bilgilendirme yapacağız.
-
@Antimülakat Allah gani gani razi olsun inşallah senden :))) dört gözle bekliyorum
-
@vmyadayi aman deyim sadece bu duyuma bel bağlayarakta süreci aksatma, dediğimiz gibi, iki farklı durumla da karşılaşılabilir. 400 kişilik klasik sınav veya 1000 kişilik güzel bir test sınavı.
-
@Antimülakat merak etme üstad