Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
bugün açıklanacağı için cevap vermek yerine kendisi açıklama yapacaktır 1-2 saat sonra.
-
Ben sanmıyorum açıklama ne yapacağını ama umarım dediğin gibi olur.
-
Hayırlı olsun arkadaşlar diye duyuracak.aklıma gelen başıma gelir benim hep,hissettim.
-
İnsallah açıklanırda üzerimizdeki gereksiz gerginlik gider.
-
en geç haftanın ilk yarısından kasıt pazartesi ya da salıdır arkadaşlar ben yanlış anlamıyorum dimi? bugün açıklanmalı bence bu işin tadı kaçtı artık
-
Carsambada olabilir dostum ama insllh bugundür
-
@shadow çarşamba haftanın ortası olur bence
-
@ali-lukunku çarsamba haftanin ortası ama başkana belli olmaz çarşambayıda düsünerek o tweeti yazmış olabilir.
Yarın da bugün sonuçta sınav sonuçları artık belli insallah uzatmazlarda yayınlarlar bugün. -
Zaten kağıtların okunması bitmiştir. Şu sıralar puanlar sisteme giriliyor zannımca..
-
@ali-lukunku haftayi 7 gunden sayarsak ilk yarısı olur
-
@shadow o zaman persembeye kadar yolu var kardes
-
Güzel güzel insan hakları çalışıyordum, sizi okuyunca insan stres yapıyor
-
@shadow yabma yawwww
-
@ali-lukunku walla bana degil baskana söyle ilk yari kavrami degisio herkeste.))
-
Bizim sakat besiktaslilar benficaya come to evrak yaziyormus.Biz de come to sinav sonucu yazsak baskana
-
Hani ilk yarisi geliyordu sonuc arkadas bu nedir ya
-
bugün de bitti sanırım . Şaka gibi gerçekten
-
Matematiksel olarak hesaplarsak Çarşamba öğle arası gelmeden açıklanırsa hafta yarısından önce olur
-
Bugün daha gelmez
-
Hiç bilgi vermeyip pat diye açıklasalar daha sancısız olurdu. Ama sanki bu da sistemin parçasıymışcasına kıvrandırıyorlar