Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
70 beklediğim hukuk 35 geldi dıgerlerı yuksek
-
Hukuktan kalan arkadaslar itiraz edelım dava acıcam gerekirse bilirkişi okusun bu kadarda olmaz
-
Şükürler olsun bir başarı da burdan geldi emekler elbet karşılık bulur er yada geç Sınavla ilgili yorum yaptığımda 'beceremedim de erdemli ol' laflarını an itibariyle iade ediyorum, bir sınavı yorumlamak bile belli bir birikim gerektirir, başarısız olan arkadaşların bile nekadar aslında başarılı olduğunu ancak biz biliriz ve anlarız, tebrik ederim bu sınavla başetmek bile başlı başına bir başarı hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
-
@dextermorgan Dostum dilekçeyi normal dilekçe kurallarına riayet ederek, Kimlik bilgilerin, sınava başvuru numaranı belirterek yazabilirsin. Kurula posta ile de verilebilir zannediyorum ilk dışındakiler için. Ancak özel olarak belirtmen gereken bir birim var mı onu bir arayıp sormanda fayda var. Muhtemelen evrak servisine gelişi kâfi olacaktır postadan ama yine de garantı etmiş olursun.
-
@yldzkrc hocam hayırlı olsun
-
@yldzkrc sizle aynı yorumları yapmıştık ikimizinde olmuş iyi tahlil etmişiz heralde
-
.........
-
@yalnızkurt @dextermorgan hukuk sorularının cevaplarını karanlıkta okumuşlar galiba.
-
@2525 aklın yolu bir hocam sgk dan sonra bura da olmuş çok sevindim adınıza en iyi yerlere layık başarılı arkadaşımızsınız
-
@mov ooo hocam çok saol teşekkür ederim şimdilik güldü yüzümüz bakalım,selamlar ( eşimin de selamı varmış ayrıca:) )
-
Teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için hocam
Umarım vmy mülakatında olumlu, hayırlı sonuçlar alırsınız. İnşallah bir 4 ay da orada beklemeyiz
-
@yldzkrc bizden de bolca selamlar hocam,daim olsun inşallah
-
@yldzkrc bir tanıdık sima daha görmek ve başarısını paylaşmak mutluluk verici hocam Allah yolunuzu açık etsin
-
@kizilderili çok saol hocam sizin başarılarınızı paylaştığımız gibi Selamlar eşim de aynı şekilde
-
@yldzkrc sağolun hocam aleyküm selam eşinizede bol selamlar ️
-
Benim de olmuş Allah'a şükür. Gümrük muhafazaya başlıcam bu hafta. Kurumların hepsi işe başlamamı bekliyormuş 3 mülakat var önümüzde bakalım ne kadar hazırlanabilecez
-
Ben de kazandım ama kendi sınav sonucumda her dersin karşısında sınav süreci devam ettiği için açıklanmamıştır yazıyor. Bu puanlarını gören arkadaşlar nasıl gördü acaba?
-
@yldzkrc Sınav puanına nerden baktın? Bende de başarılı yazıyor ama her dersin karşısında sınav süreci devam ettiği için açıklanmamıştır yazıyor da.
-
@alanyetersiz2 VDK yalnızca başarısız olanların puanlarını açıklıyor. Dilersen kuruma dilekçe yazarak öğrenebilme şansın var.
-
İçimizde vmy olan arkadaşlar ya da tanıdıkları olanlar varsa bazı sorularım var.
Vmy temel eğitim sürecinde 18 ay kesintisiz ankara'da mı eğitim alınıyor? Pareto, artık uygulamalı eğitimin de olacağını yazmıştı. O eğitim de Ankara da mı yapılıyor? 18 ayın kaç ayı uygulamalı geçiyor merak ettim.Bir de mesleğe dair hiç güzel şeyler duymuyorum, vmy olan bir arkadaşla tanışmıştım ankara'da sınav sonrası. O son yeterlilikte yüzde 83 başarısızlık oldu, arkadaşlar başka kurumlara geçmek için kpss çalışıyor demişti. Bu kadar zor ve bu kadar negatif düşüncelerin hakim olduğu vergi müfettişliğine dair hiç güzel bir şey yok mu?