Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum bi gün ben de kazanacam
-
en iyi %5 ne zaman belli oluyor ?
-
Maliyeden kalirim derken iktisat super derken maliye 74, iktisat 36.. iktisat yuzunden tek dersten yandik..
-
Dostlar öncelikle kazanan dostları tebrik ederim. Malesef kaybeden dostlara da diğer sınavlar için başarı diliyorum. Emek verip bu sınava girebilecek puanları almış kişilersiniz nihayetinde. Muhakkak bu emekleriniz karşılığını bir gün bulacaktır. Allah yardımcınız olsun her birinizin.
Öncelikle bir kaç noktaya değinmek istiyorum:
1-) %5 %95 ayrımı mülakat sonuçlarına göre gerçekleştirilecektir. Şu aşamada herkes eşittir. Ayrım henüz bulunmamaktadır.
2-) Sınav kazanma puanınızı kuruma dilekçe ile başvurarak talep edebilirsiniz. Daha evvel alan dostlarımız olmuştu.
3-)Nasıl bir mülakat?Dostlar öncelikle mülakat duyurusundan sonra hepiniz tek tek belirli tarihlerde 'Ön Görüşme'ye davet edileceksiniz. Ön görüşmede sizinle görüşmekle görevli üstad ile istişare edeceksiniz. Bu aşamada da mülakata dair kurallar geçerlidir. Giyim kuşam tavır traş vs vs. tüm koşullara uymanız gereklidir. Bu aşama size dair genel bir fikrin edinileceği aşamadır o nedenle ciddiye almaya çalışın. Özellikle şekli kaidelere çok takılan bir kurumdur bunu göz önünde bulundurun.
Ön görüşme aşamasından sonra mülakatlar gerçekleştirilecektir. Bu aşama zaten bildiğiniz aşamadır. Mülakatları nispeten soru sorulan zorlayıcı olabilen bir kurumdur. Anlıyoruz ki bu yıl da seçici davranılacak. O nedenle bilgi noktasında hazırlığınızı iyi gerçekleştirin.
Mülakat neticesinde %5 lik kesim belirlenecek. Bunda sınav puanınız ile mülakat puanınızın aritmetik ortalaması alınacaktır.
%5'lik kısım B,C,Ç grubu olarak nitelendirilir ve Büyük Mükelleflere dair çalışırlar. Ana grup başkanlıkları dışında görevlendirilmezler.
%95'lik kısım ise A Grubudur yani eski Vergi denetmenleri durumunda Orta ve Küçük mükelleflerle ilgili çalışırlar.Hepinizin hakkında hayırlı olsun dostlar
-
Bende kazanmışım
-
benim de başarılı allah hepimizin hakkında hayırlısını versin
-
@bengidönüş nedir durumlar geçtin mi ?
-
Keşke puanı da açıklasalarmış ama, bende muhasebe, iktisat ve hukuk kağıtlarını fule yakın yazdım, mülakata sadece %5 için gireceğim.
Ona göre girer ya da girmezdim.
Hayırlısı, çok şükür kazandık artık. -
arkadaşlar başvuru no yu unuttum mailide silmişim.Ders bazında puanları nasıl öğrenicez başvuru no öğrenme gibi bir seçenek de yok
-
Başarısız yazan arkadaşlara tez zamanda güzel ilanlar ve başarılı yazan sınav sonuçları diliyorum allah yar ve yardımcımız olsun
-
Çok şükür olumlu
-
Bir sinava daha elveda diyoruz. Kazanan arkadaslar insallah mulakattan sonra da sevinirler..
-
Mülakat başlığı mı açalım dostlar yoksa burdan mı devam edelim?
-
@paretowilfredo ön görüşme tam olarak nasıl gerçekleşiyor hocam ilk defa duydum.Derslerle alakalı soru soruluyor mu?
-
@AltanTan Daha ayrıntılı paylaşım yapacağım dostum. Başlık konusuna bir karar verelim de:)
-
Biz ne yangınlar gördük.
Mülakatta başarılar herkeseBen de kendi başlığıma dönüyorum. -
@paretowilfredo hocam sen daha iyi bilirsin tabiki ama guy tercihlerinde bile ayrı başlıklar alıp başını gitmişti açsak güzel olur sanki sen bilirsin yine de
-
@paretowilfredo aganın eli tutulmaz
-
@ilanbekleyenadam O zaman mülakat başlığını açıyorum dostlar. Ayrı ayrı konuşulsun hem de yeni bir başlangıç olsun.
http://forum.tercihiniyap.net/topic/2121/vergi-müfettiş-yardımcılığı-10-promosyon-mülakat-süreci-2017 Buyrun dostlar doluşun
-
@Oruçreis Estağfurullah kardeşim. Biz ağalık düzenine karşı buradayız. Faşo Ağa yazmayın ama duvarlara sorun olmasın