Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
itirazı nereye yapıyoruz dostlar ? 80-90 beklediğim hukuk 42 geliyor maliye 72 muhasebe 70
-
@paretowilfredo
Yeni bir başlık olsun hocam. -
-
Cok şükür Rabbime...
-
İtiraz nereye nasıl yapılıyor bilen var mı? İyi beklediklerim düşük geldi.
-
Sınav sonucuna itiraz etmek isteyen dostlar;
Sınav sonuçlarına, duyurunun yapıldığı günü takip eden tarihten itibaren yedi gün içerisinde dilekçe ile itiraz edilebilir. İtirazlar Sınav Kurulu tarafından incelenir ve on iş günü içerisinde karara bağlanıp, sonuç ilgiliye yazılı olarak bildirilir.
-
resmen hakkımız emeğimiz gasp ediliyor . Sınav komisyonunda kitabı önüne versen soruyu yazamıcak insanlar emeklerimizi çalıyolar . Yok mu hakkımızı arayabileceğimiz bi yer
-
pareto dostum başvuru no ile ilgili bilgin var mı? sırf bu yüzden sonuç puanlarımı göremiyorum sınav başvuru formu linkide açılmıyor halen
-
@yılmazadam Dostum kuruma mail ile ulaşabilirsin şu an oralarda olup ilgilenebilecek birisi varsa dönüş yapabilir. Yoksa da yarın arayıp öğrenebilirsin zannediyorum.
-
@dextermorgan Dostum idari başvuru yolunu denemek zorundasın aksi halde Yargıya vs.taşıma şansın yok. Evvela kurula bir itiraz edip neticesini al.
-
@paretowilfredo 2 senelik emeğimiz üstat . Gerçekten hak etmediğimi düşünsem peşine düşmicem
-
Simdi mulakata hazirlanma zamani.mulakatlar tahminen ne zaman olur?yorum yaoabilecek var mı
-
@dextermorgan Dostum yazdıklarına inanıyor güveniyorsan muhakkak itiraz et tabi ki. Bu senin yasal hakkın her şeyden evvel. Bakalım inşallah hayırlı netice alırsın.
-
@mcneil Dostum mülakat başlığı açtık az yukarıda linki. Oraya bekleriz:)
-
@paretowilfredo dilekçeyi nasıl yazıyoruz elden mi veriyoruz ? bu konuda yol gösterir misin
-
kendi adıma yazacak olursam muhasebe o kadar kolay olmasına rağmen tam yapamadım. birkaç kayıt hatam vardı. başarılıyım. kağıtları esnek okuduklarını düşünüyorum.
-
@paretowilfredo hocam ön görüşme sayıştaydaki gibi eve gelerek mi olacaktır?
-
3 dersten çok güzel notlar almışım. Hukuktan kaldım. Sınırı 4-5 puan geçmeyi beklediğim bir dersti ama baya bir kırmışlar sınıra yaklaşamamışım bile. Halbuki o kadar kötü değildi sanki. Diğer derslerin hatırına az biraz esnek davransalardı ne olurdu sanki:) Keşke iki dersten kalsaydım o zaman üzülmezdim:) Neyse mülakata kalan arkadaşlara başarılar. Bu sene açılsa da giremeyeceğim. Benim için bu defter kapandı. Mülakata hak kazanan arkadaşların güzel haberlerini almak dileğiyle. Her şey gönlünüzce olsun.
-
Allah'ım şükürler olsun.
-
İtiraz sureci nasıl işliyor arkadaslar