Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
@Memnun-Kaygısız tabi sizde inşallah 3 kişiden 1i olmuşsunuzdur bencillik kardeş işte ne yapacaksın
-
@Lex-fori mete ve tospik kapıda beni beklediler
-
cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar. 3te 1 düşük bir oranmış en azından yarısı olsaymış. Hakkımızda hayırlısı umarım kazanmışızdır. Umudum vardı ama sayıyı duyunca umutsuzluğa kapıldım... inşallah olmuştur
-
https://www.vdk.gov.tr:9696 şu adrese bir bakın arkadaşlar
-
-
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin , emek zayi olmasının ne olduğunu bildiğim şu hayatta , hiçbir Müslüman kardeşimin emekleri zayi olmasın inşallah. Dualarım bütün emek veren kardeşlerime
-
Bence tek dersten ziyade ortalamadan takılan daha çoktur bu sınav için..Çünkü her grupta iki soru daha yapılabilir,hafifti diğerlerine nazaran..Neyse yak yak bir sigara da buna yak!
-
@aybars bu ne kardeşim ?
-
Heyecanla bekliyoruz
-
Aybarsın linkinde yazıyor sonuçlar
-
@Klay-Thompson başarılımı yazıyor sende ?
-
@niloya iste gercek arkadaslik boyle olmali helal olsun ikisine de
-
@arthur-smithes başarısız kardeşim
-
Başarılı olan adayların puanları açıklanmaz VDK'da dostlar. Kaybedenlerinki belirtilir. En azından adet böyle.
-
Dostlar başvuru numaramı bulamıyorum, başvuru formu görüntüle linki açıklanmıyor e maildeki mesajı da silmiştim nasıl bakmak gerek?
-
Hukuk 43,50
Muhasebe 62,50
Maliye 70
İktisat 42,50En iyi de hukuk ve iktisattı halbuki.muhadeseden kalırım diyodum.olmadı.olmadı.
-
benim de başarılı dostlar. sgk denetmenliğinde de asil kazandım. keşke vmy'yi kazanamasaydım. şimdi ikilemde kaldım
-
Kazanan arkadaşlara başarılar dilerim. Demek ki bir yerlerde yanlışlık yapmışız. Beklemediğim alandan çok düşük puan aldım. Artık yazım kötü diye mi kırdılar bilemedim. Önümüzdeki mülakatlara ve sınavlara odaklanacağız artık
-
Öyle kocaman başarısız yazılır mı Girdiğim en güzel sınav olarak kalbimin derinliklerinde saklayacağıma️Bol miktarda sevinmeler diliyorum kazanan arkadaşlara
-
3 kişiden 2si olduk yine:)