Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
Nası esneklermiş ben de onu anlamıyorum bildiğin sıfır esnekler,her sene alım sayısı kadar aday anca mülakata giriyor..Hayırlıysa kısmet olsun hepimiz için..
-
Sonra neden 90 küsür puana SGK Guy diyorlar.
-
@paretowilfredo bakalım şanslı oturum bu yıl hangisi
-
@paretowilfredo öyle olacak gibi malesef üstad
-
@paretowilfredo +100 için dua ederiz üstad kazanmasakta gönlümüzden geçen bu
-
@kizilderili Huylu huyundan vazgeçmiyor dostum. Yani Kurulun bakış açısı bu. Bence ideal çözüm Sayıştay'da olduğu gibi şu sınavların hepsine Çan getirilmesi. Başka türlü bu krizler aşılamayacak. En azından ortalamadan kaçıranları sisteme dahil edebilir böylece.
-
@Oruçreis büyük ihtimal maliye hocam
-
@paretowilfredo müthiş bir çözüm olurdu bencede ama VDKya biraz daha gelenekçi bakış açısı hakim gibi
-
@BCd Zannediyorum 250'ye çıkarılabilir bu sene ihtiyaçtan dolayı. 334'te 300'ü tamamlamazlar. Yani asgari 50 kişiye çok ciddi mağduriyet doğacak.
-
Gene bir "bol bol okunacak " "bol not verilecek"
Şehir efsanelerinden sıyrılarak sonuca geldik. Hakkımızda hayırlısı olsun. Kazanan arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum darısı mülakata inşallah. Rakama binaen benimde umudum azaldı hakkımızda hayırlısı. -
admin siteye müzik salar mısın dakikalar geçmiyor
-
@kizilderili Çoğu teftiş kurulu için geçerli bu dostum malesef. Gümrük de aynı SGK da İş teftiş biraz esnedi geçtiğimiz sene ama ondan önceki sınav tam bir faciaydı 24 kişi geçebilmişti hafızam beni yanıltmıyorsa.
-
@ali-lukunku Şu ortamda Erkin Koray dinlenir bence anca:)
-
-
Yok yok vazgeçmez huylu huyundan kurumdaki sınavlarda da aynı anlayış hakim deniyor.
Bakalım ne yapmışız bizde.
-
Muhasebeden 90-100 lük kağıt verdim.İktisat ve maliye desen min 60 lık vermişimdir. Hukuk kritik 40-60 arası gelir diye düşünüyorum. Hukuk yüzünden kazanamazsam koyar açıkçası. Sınav sistemi baya sorunlu bence. Çoğu kişi böyle tek dersten gittiği için 334 de kalmıştır muhtemelen
-
@MET dostum hayırlısıyla kaanırsın inşallah merak etme muhasebeyi iyi yaptıysan
-
@MET Oturumlarda 50 yapamayan kişilerin kalması bi noktada adil çünkü her dersten yarı yarıya hakimiyet bekliyor kurum bunu anlarım ancak özellikle yoruma dayalı net bir cevap anahtarı olamayacak alanlarda kalanlar olursa bu çok yazık. Geçen sene 80+ ortalamayla 47-48-49 Maliye puanıyla kalan çok kişi oldu. Bu çok olumsuz. Ortalamaya ise çözüm kesinlikle çan ama malesef düşünülmüyor bile bu. Kalan sağlar bizimdir mantığı hakim.
-
Ne vardı 500 kişiyi geçirseniz. Mülakattan ele yine eleyeceksen
-
@paretowilfredo doğru söylüyorsun üstad ama genel ortalamayı tutturup bir derste ortalamayı bir kaç puanla kaçıranlara esneklik sağlanması lazım bence. Böyle yapılsa kimse itiraz etmez diye düşünüyorum. Bu da sizin dediğiniz çan sistemine çıkıyor zaten