Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
@hayallervmy öyle deme mülakatın yıkımı daha büyük kendimden biliyorum
-
@Lex-fori hepimizin hakkında hayırlısı olsun kardeşim olursa da olmazsa da
-
@MET bölümlerin birbirinden tamamen bağımsız okunacağı bana çok acımasız ve tutarsız geliyo hocam 3 bölümden çok iyi yapan adamı bir bölümde sınırda kaldı diye eliyorlarsa kurum önce kendine yazık eder bence
-
Birazdan gelmiyor birazdan
-
Liste mi aciklayacaklar bilen var mi
-
Kabir azabı gibi yarabb
-
@paretowilfredo az olsun öz olsun deseler gerçekten eyvallah güzel düşünüyorlar seçiçi kurum deriz. Ama çoktan seçmeli ile yüzlerce adamıda kuruma dolduran sizsiniz deme hakkımızı kullanmak gerek şu tabloyu görünce
-
Bilgisayardan giren arkadaşlardan biri link atsa ne güzel olur. telefondan bazen sıkıntı çıkıyor siteden bakmak.
-
Birazdan diyerek kastettiği bir saatden bi tık daha az
-
Umut falan yok ama insan bekliyor işte. Saniyeler bile geçmiyor ya
-
@kizilderili 5-6-7.Pro alımlarının kurul üstündeki olumsuz etkileri aslında bunlar dostum malesef. O alımdan sonra tepki niteliğinde bu alımların yapıldığı kanaatindeyim. Ki 5-6-7.Promosyonların kurum içi sınavlarında da bunun gerçekliğini görüyoruz.
-
inşallah 8. pro sgk gibi gece 12'yi bulmaz.. o gün resmen işkence gibiydi!!!
-
@paretowilfredo yeterlilikte çakılıyorlar sanırım üstad değil mi?
-
Arkadaslar yarin öbür gün bi kurumun baskani olursaniz, sinavin aciklanacagi saniyesine kadar soyleyin adaylara.. Biz yasadik onlar yasamasin..
-
tam olarak sınava kaç kişi geldi bilenler var mı acaba? Benim sınıfımın yarısından fazlası yoktu mesela?
-
@Keymarsh 950 civarı . 3 kişiden 1i kazanmış demek ki.
-
@Keymarsh o sayiyi net olarak kimse bilemez. 1000 civari oldugu tahmin ediliyor
-
@Keymarsh 950 olarak yazmıslardı herkesin %35 sansı oluyor bu hesaba göre
-
@Memnun-Kaygısız hep 3 kişiden iki kişi oluyorum inşallah 3 kişiden 1 olmuşumdur
-
@Klay-Thompson inşallah hepimiz o 3 kişiden 1 i oluruz kardesim