Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
-
@2525 ilk klasik sınavımdı hocam sınavdan bir hafta önce de elim ayağım kilitlendi çok heyecanladım bişey yazamamaktan korktum.Sınava girince iyi ki sıralamaya girmişim dedim yazmak keyif verdi neler öğrendiğimi-öğrenemediğimi anladım.ne olursa olsun güzeldi
-
Bu sınav açıklandığı vakit kimimizin kurduğu hayaller yarım kalacak kimimiz bir süre daha kurmaya devam edecek ve belki kavuşacak hayaline. Sonuç olumsuz olsa da hayal kurmaya devam etmek gerek diye düşünüyorum.
Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez.
Biz çaba gösterelim de.
-
@kizilderili çok güzel özetlemişin kardeşim. KADER GAYRETE AŞIKTIR..
-
@kizilderili doğru ve teselli edici konuşma olmuş açıklanınca başarısız yazısı iki üç ay beklenilen sınav sonucunda insanın kalbinde o heyecanın yerini ağır bir boşluk alıyor elbette bu sınava girenlerin bir kısmı üzülecek öncelikle allah üzülenlere iyikide böyle olmuş diyecek hayırlı bir meslek nasip etsin.sınavı ve mülakatı geçenlerede işini severek dürüst bi bişekilde yapmayı nasip etsin
-
@kizilderili sanıyorum meslektaş olduk sizle
Görmeden tanımak istediğim kişiler arasındasınız.Niyetleriniz, dilekeriniz, kaleminiz hep böyle kalır inşallah.
"Hayal edilmeyen şeyin, nasip olmayışı."
Tevekküle sevk eden ne güzel bir cümle. Var ol hocam.
-
@2525 Onore ettiniz hocam inşAllah buradaki bir kaç dostla olduğu gibi sizle de bir çay içer demleniriz muhabbetle bende çok mutlu olurum sizle tanışabilirsem
-
@hü.sbky aynen öyle. Umarım güzel haberler alır herkes ve ileriki safhaların heyecan sancısını çekeriz
-
müfettiş yardımcısı maaşı temmuz zammıyla birlikte ne kadar oldu acaba?
-
@jungss 4209 TL oldu.
-
Şu sınavın test yspilmasini bnde görürmüyüm aslinda gordumde katilamadim
-
her başlıkta efsane olan adam @kizilderili
-
@mov sende takipteymişsin burayı kardo
-
Bugüne hazırladım kendimi yarına açık değilim kabullenmem zor.Açıklansın hadiii
-
Ders çalışamıyorum vdk ya bakmaktan
-
@hü.sbky yüzsüzlük yapıp başkana twit attim bugun aciklanir mi diye. Ama cevap vermedi
-
@magduriibfli görmemiştir ya da bugün açıklanacak, büyüsü bozulmasın diye susuyodur
-
Görmüştür de sürpriz olsun mu diyor acaba
-
@hayallervmy kesin öyle =D
-
@magduriibfli aynen ben de attim