Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
Aklımda hep sen varsın vmy.
-
Oluru yok ama en azından 50 barajını geçtim mi diye merak ediyorum Girmek bile güzeldi,tekrar gelse de giremem puanlarım düştüBuralarda sevinin emi,ortak olalım en azından
-
@niloya seni maliyeye müfettiş olasıca
Dua ettim bakın hee
Umarım kazanma mutluluğunu birlikte yaşarız.Mülakat sonucu %5 olmazsa düşünmem bu mesleği kendi açımdan. Siz istiyorsunuz belli yorumlarınızı okumak keyifli oluyor.
Mutlu anlarınızı da paylaşırsınız bizlerle umarım. -
Arkadaslar Yarin soralim gun icinde aciklanir mi diye. Sakin gereksiz veya cevabini bildigimiz seyler sormayalim Adam zaten 1 kez cevap veriyo kaciyo.
-
@niloya katılmak güzeldi gerçekten en keyif aldığım sınavdı şahsen. benim de pek umudum yok ama inşallah geçeriz,geçsek ya.
-
Siz böyle konuşunca sınav açıklandı sandım:) hemen VDK'nın sayfasına koşturdum:) akşam akşam heyecan yaşattınız bana:) olsun renk geldi biraz eyvallah.
-
@boşluk zannediyorum şuan çoğumuzun kalbi burda konuştukça açılır ya insan konuştukça daha kolay atlatacaz gibi geliyo
-
Ben o açıklandı tıklayınız linkine nasıl tıklayacağımı düşünüyorum, düşünürken bile elim titriyor
-
Bende merakli bir bekleyiş içindeyim olmadığını biliyorum, maliye sınavım çok kötüydü özellikle ama ne puanlar alacağımı bende çok merak ediyorum.
-
@Mimar Başkan bey açıklanacağı gün birkaç saat öncesinden yazıyor zaten. (Geçen yılki süreçte 2 gün öncesinden yazdı hatta, açıklanmasına yakın saatlerde sayıyı açıkladı) demem o ki direkt gün sormak hoş olmaz bence. Bu kişi birçok kurum başkanın aksine bizleri bilgilendiriyor ama gün olayına kadar sormak biraz abes olur gibi. 2 ay bekledik 2-3 gün daha sabredelim.
-
Benim tahminim carsamba gunu aciklanir
-
O kadar beklemişiz ya Cumaya kadar kesindir bu iş. Cuma günü mübarek günde açıklansın da bizde iyi haberler alalım inşallah
-
Yarın açıklanır rahat olun.
-(olamadı.) -
Kardeşim biz de biliyoruz başkanın sürekli bilgilendirdiğini, bi twit atacak olsak elli defa yazıp yazıp siliyoruz, ki zaten Başkan bundan rahatsız olsa hiçbir twite cevap vermez okur geçer. Ayrıca insanların nasıl beklemesi gerektiğini siz yönlendiremezsiniz. ( Ki zaten başkanın çok fazla sıkboğaz edildiğini düşünmüyorum. M. Selim bağlıya yapılanların yanında devede kulak) kimi sabırla bekler kimi en ufak bilgiye muhtaç olur açıklanmasına az kala burda bilgiçlik taslamaya gerek Yok
-
@hayallervmy kardeşim ikimizin yazışını bi okuyasın. Sonra hangimizin üslubu bilgiçlik taslıyor onu sana bırakıyorum. Sonucu bekleme heyecanından farklı anlıyor veya davranıyor olabiliriz. Atarsın o zaman bi twit olup biter. Amacım bilgiçlik taslamak değil. Polemik yaratmakta değil. Bu şekilde yaklaşımda da bulunmam. Belki nasip olacak aynı mesleği paylaşıp yüzyüze bakacağız. Hayırlı geceler.
-
başkan en geç önümüzdeki haftanın ilk yarısı dedi hala cumaya kadar açıklanır diyenler var yahu
-
@ali-lukunku o twiti gecen hafta atti bu haftayi kasttederek en gec carsamba aciklanir cok ekstra bir durum cikarsa cuma ya kadar kesindir aciklanmasi
-
@2525 ne güzel dua️Aslında geçen yıl yazın nurettin bilici,erdal ünsal çalışıp yavaştan hazırlanayım dedim.Sonra duyumlar hep negatif olunca bıraktım.İlan geldiğinde de guya çalışmak daha mantıklı geldi.
2015 ten bu yana bolca düşüp kalkmayı öğrendiğim şu süreçte inşallah kendim için de sevinebileceğim günler gelmiştirİnşallah dilediğiniz gibi olur,sadece mülakat değil eğitim sonrasında da o yüzde beş olayı var yanılmıyorsam.Tek olumlu sonuçlansın da mülakatta olmazsa eğitimde girersiniz yüzde beşlik dilime -
@muhtar tamam işte ben de bu haftanın ilk yarısı açıklanmalı diyorum. bence yarın açıklanacak çarşamba haftanın ortası olur twitterdan yarın yüklenelim açıklanması için sınav yapılalı 2 ayı geçti zaten normal süreyi fazlasıyla aştık sormakta utanılcak bişey yok bence.
-
@hü.sbky 'geçsek ya' kısmını okusalar bence sizin iş olur,çok içten Gerçekten katılmak,şıklar olmadan bildiğini yazmak çok güzeldi.Belki başka sefere.