Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
@magduriibfli öyleyse başarılar diliyorum dostum, herşey gönlünce olsun.
-
@HaniYaKi Hocam mülakatta dalga geçtiler dediniz ben gerçekten bu sözünüzden sonra iyice korkmaya başladım. Dalga geçtiler derken nasıl yani biraz daha açar mısınız ? Kötü anılarınızı hatırlatmak istemem ama büyük umutlarımız var hepimizin ve yardımcı olmalıyız birbirimize.
-
twit atan oldu mu hiç ,bugün açıklanma ihitmali var mı?
-
@Oruçreis açıklansa keske ben attim bi kac kisi daha atsa arkadaşlar
-
Haftaya açıklansın ona bile razıyım.
-
@kizilderili başkan en geç haftaya dedi... inşallah açıklanır
-
@Keymarsh sayın M.Selim başkanın az kaldı demesine dönmez inşallah ama Hüseyin Karakum başkanımız daha geribildirimi yüksek şimdi sağolsun
-
@kizilderili VDK başkanı daha net ya. Direk yüzdeler veriyor. SGK Başkanı çok olasılığa bırakıyor. O yüzden Hüseyin Karakum'a ben daha sıcağım
-
@Keymarsh katılıyorum dediklerine
-
@issizadam bir sonraki mülakata demelerini kastettim dalga geçme durumu olmadı dostum dikkatli okursan. ancak herkes ortalama 5-10 dk arası dururken ben sabah 9da gidip mülakata 6da girmeme rağmen yaklaşık 35 dk sürdü.nedenini hocalarım %5e yordular ama bana pek öyle gelmedi. bir de işin referansla alakalı olduğunu düşünüyorum. sonuçta herkes ortalama 5 10 dk dururken ben 35 dk kadar kaldım içerde.
-
Arkadaşlar meslekle ilgili bütün görüşleri olumsuz yazıyorlar bazen işlerine öyle geliyor. Müfettiş olunca direkt bakana baglısın. İşe istediğin saatte git. Özel sektörde ciddi anlamda piyasan var. YMM olabilme imkanın var 10.yıl sonunda. Demem o ki hep negatif bakmayın. Bahsettiğiniz kurum maliyenin en Gözde kurumu. Ayrıca şunu belirteyim KPSS'den 83-85 puan alıp Bunun 4 oturumluk klasik sınavına veren başka kurumları rahatlıkla kazanabilir. Neden ısrarla duruyorlar o zaman? Olumsuz yorumlar hevesinizi kırmasın. Kurumda illa ki zorluklar var ama hangi açıdan baktığınız çok önemli.
-
...........................................
-
@görünür-el vmy de turnike sistemi oldugu soyleniyo. 8 -5 memur gibi calisiyolarmis ?
-
@BahtsizBedevi zor mu değil mi sınav sonucu açıklandığında kişi sayısını görünce daha iyi anlarız. Meslek bu kadar kolaysa neden herkes olamıyor? Adaylara olumsuz bir izlenim algısını bırakmamız gerekiyor. Bakın burayı okuyup ona göre yön çizen insanlar bile var. Daha bütünleyici yaklaşım daha iyi olur.
-
@Mimar turnike sistemi doğru ama giriş çıkış öyle değil. Her söylenene inanmamak gerek.
-
Her sene ayni tartisma nereye kadar surecek merak ediyorum yok meslek kotu yok duz memurluk vs. Kazanan kazanip gidiyor mufettis kimligini kazaniyor icerde memnun olanda var memnun olmayan da var ama bu sadece vmy ozgu degil her meslekte ayni memnuniyetsizlik dile getirilebiliyor. En iyisi hakkimizda hayirlisi olsun diyip sonucu beklemek
-
@muhtar amin kardeşim. Amacım polemik değil zaten. Hani bu kadar kötü ise girmezsin olur biter. Veya bu kadar kolaysa full çekersin kral olursun. Ama tek bi açıdan olayı değerlendirmemiz yanlış. Yarın belki bu meslek nasip olacak bizlere. Bugünden ona göre konuşmamız gerektiği kanaatindeyim. Herkesin emeğinin karşılığı almasını nasip etsin Mevlam.. Cümleten iyi geceler.
-
Oyle ya da böyle 2 senedir ilansizliktan kirildiktan sonra vmy yi kazanip gitmeyecek -hele ki işsizken- babayigit ben tanimiyorum. Her ne kadar olumsuz görüş hakim olsa da kendi adima konusuyorum suan ki durumumdan daha iyi olur zannimca. En azindan kendi parami kazanir, biyere gitmek bisey yapmak istedigim zaman babamin para vermesini beklemek zorunda kalmam. Akraba, arkadas vs ortama giderken utana sıkıla degil başım dik giderim. Mevzuya hakim olmayan kafasi biseye basmayan adamlarin bi ise giremedin laflarindan kurtulurum. Bunlar da az sey degil..
-
@görünür-el sen uzun zamandır vmy yi takip etmiyosun sanırım. ymm olayı kaldırıldı.(10 yılın sonundaki). istediği saatte işe gidip istediği saatte çıkabilen arkadaşım yok şu an. eve iş götürmeyeni de yok. tek avantajı rotasyonun bir nevi kaldırılması.
-
@görünür-el tabii ki manevi olarak tatmin sağlayan bir meslek müfettişlik. başkalarının sözleri kararlı insanları fazla etkilememeli.herkes kendisi yaşayarak görmeli. çalışın, kazanın , yaşayarak test edin. başarılar