Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
@tamyeri4 rica ederim, forumda daha tecrübeli kişiler de var, onlardan da yararlanın lütfen, bu arada bu kadar titiz detaylı çalışma yapacaksanız üst kurul sınavlarına da çalışmış olacaksınız, yani anladığım kadarıyla vaktiniz var. Yabancı dili de aradan çıkartırsanız süreç, sizin için tek kuruma bağlanmaktan daha yararlı olabilir.
-
Yetki sınavı açıklanmış %60 başarısız.kuvvetle muhtemel bu yüzden gecikti.
-
3 yil once test sinaviyla mufettis olanlar ne sansli kisiler ya.Test sınavıyla müfettis olmak soylentisi bittimi simdi arkadaslar?Gecen yil soylentisi bile beni etkiliydu cok ihrac var diye simdi durum nedir?Vergi denetim gelir idaresine baglanirsa bn yine yuklu bi alim bekliyorum.
-
@Oruçreis nerede açıklanmış sitede göremedim.. arkadaşım vardı da merak ettim geçti mi acaba?
-
@Oruçreis Başarısızlık oranı yüksek değil mi ? Yoksa olağan durum bu mu şimdi korkmaya başladım.
-
Ya vdk nin gelir idaresine bağlanması gibi sacma bir sey olabilir mi ya ne kadar saçma
-
Yetki simavunda basarisiz olanlar bu testle alinan binlerce vmy den baskasi degildir diye dusunuyorum ben
-
@Keymarsh resmi sitede herhangi bir şey yok ancak internette bir kaç farklı yerde okudum
-
@issizadam bilemiyorum hocam
-
ben vdk'dan korktum artık.
-
Hic korkmayin suan benim icin sayistay denetciligi neyse vmyde ayni gozumde.Suan maliyede en prstijli meslek.3 yil once testle alsa bile tek catida birlesmeden dolayi vergi mufettisligini bir cik kuruma degismem.Ne yazikki klasik sinav belimi bukuyo
-
memurlar.netin yetki sınavıyla alakalı haberinin altındaki yorumlara bir bakın. millet nasıl bezdiyse artık çok acayip valla.
-
@ali-lukunku bende okudum valla gözüm korktu
-
@magduriibfli 4ü dershaneden yakın arkadaşlarım olmak üzere 9 tane arkadaşım var vmy'de ve aralarında henüz mutlu olabilen, konuştuğumuzda gülebilenini görmedim. ben de 2013 7 eylülünde mülakatı geçemedim, 28 eylüldeki mülakatı da özel sebeplerle bıraktım. hatırlıyorum eskiden moral vermek için derdim isminiz var, müfettişsiniz diye, bana; evet halk arasında öyleyiz ama kurum içinde bizim bir ağırlığımız yok,en alt statüdeyiz, muhasebeciler hariç kimsenin bizi taktığı da yok.bir odada ömrümüz, gençliğimiz geçiyor derlerdi. 4 yakın arkadaşımdan 3ü yetki sınavını geçti ancak vdk'nın gerçekten art niyetli olduğunu düşünüyorum. arkadaşlarımdan kimliğiyle(kürt kökenli) ilgili dalga geçilen, sizi devlet aldı biz bıraktıracağız denilenler var.
-
@magduriibfli bana gelince; hala 1 sınav hakkım daha var ancak 2013ten beri başvurmadım. ki bu sene de dahil sürekli ilk 100 veya ilk 50deyim kpss p40, p54 ve p57de. yani puandan yana bir sıkıntım yok. ancak ilk mülakatta hevesimi kırdılar bir kere. arkadaşlarımdan derece yapanlar dahi torpil aramaya giriştiler ve ben kendi emeğime, bilgime güvendim. 1500lük alımda 1300 küsür kişiyi aldılar ve bana mülakatta gülerek bir sonrakinde dediler. hala unutamıyorum o anları. hatırladıkça ruhum daralıyor..
-
@ali-lukunku bnde okudum resmen her şey olun vergi müfettişi olmayın diyolar
-
@zenginmemur allah kimsenin evladını vergi müfettiş yardımcısı yapmasın demiş birisi
-
@HaniYaKi vay arkadas ya. Kpss ye baslarken bana en karizmatik gelen meslekti kendisi. Gerci meslekte problem yokta usttekiler biraz ukela galiba. Sinavi gecip gecemeyecegim muamma. Hatta biraz da zor gibi eger gecersem tekrar degerlendirmeye alicam bu durumu..
-
@magduriibfli zorlayan tek ders muhasebe, onu da türmobun sitesinden geçmiş yıllar smmm sınav soru ve cvplarını indirerek çözersen 2 3 haftada rahat halledersin. muhasebe temelin varsa tabii.
-
@HaniYaKi hocam en son yapilan sinava girdim zaten. Sonuc bekliyorum..