Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
O degil de arkadaslar, bu işe girdikten sonraki süreç ne kadar güzel yaw. Haftasonu düğüne gittim. Çocukluktan beri arkadaşım olan ve 6 ay önce göreve baslayan dostumun yüzünde güller açıyodu. İşe girmeden önce o kadar sıkıntı çektiler ki ailecek. Evlerindeki buzdolabi bile icralik oldu o derece. Buzdolabi olmayan bi ev düşünün arkadaslar. Cocuk o ortamda bile kafayi siyirmadi. Simdiyse sanki onca sıkıntıyı yasayan o degilmis gibi mutlu. Bizde işe baslayinca boyle olacagiz insallah. Az daha sabir..
-
Başkanın tweetine göre önümüzdeki haftanın ilk yarısında açıklanacakmış.
-
@geleceğinuzmanı heyecanlandım
-
Abi maliye bakanlığı devreye girsin de ortalık şenlensin ya
-
@Baumol oooo kürkçü dükkanına dönüşlerde bugün
-
@bengidönüş Ben hep burdaydım ya çok hızlısınız ama yetişemiyorum
-
@Baumol maliye başlıklarında göremiyoruz sevgili baumol
-
@bengidönüş Maliye Bakanlığı beni birazcık üzdü ya. Çok geride kaldılar. SGK öyle mi
-
Geçen sene sanırım 82,64 ile kapatmıştı vym, bu puan grubunda bulunanların sıralamalasıyla ilgili bilgi sahibi olan var mı?
-
@geleceğinuzmanı bu aciklanacak duyurusu dogru bilgi mi ufurme mi yoksa arkadasim.twitter kullanmiyorum da
-
@bugratan baskan söyledi
-
Önümüzdeki haftanın ilk yarısına hafta sonu dahil mi:)
-
...................
-
Uyuyordum şimdi uyandım rüyamda açıklanmış bir heyecanla girdim 4 yorum var gece gece Alllaaaahhhhh dedim ama yine hüsran İyi geceler ahali
-
Bence ilk yarısı çarşambaya kadar, yani umarım, yani lütfen
-
En geç dedi belki daha da erken açıklanabilir
-
Bence kagitlarin okunmamasi deil sureci uzaten muhtemelen detayli guvenlik sorusturmasi yapiliyo.
-
Hocam ben bu sınavı kazanmak istiyorum 2 sene sonra gireceğim açarlarsa kadro nasıl çalışmam lazim günde kaç saat motive edici şeyler nelerdir yardımcı olursanız sevinirim.
-
@tamyeri4 Muhasebeyi temelden güzel öğrenin, diğerleri için bir senelik çalışma yeterli. Normal kpss sürecine nasıl çalışıyorsanız aynı programla devam edin fakat sınav klâsik olduğundan yazım yeteneğinizi geliştirin. Bilginizi yazım kurallarına ve üsluba dikkat ederek aktarın. Sınava giderken yanınızda kısa kısa yazdığınız notlarınız olsun, sınav öncesi bahçede göz atıp motive olursunuz. Bir mülâkat kitabı edinin, çıkmış soruları çözün, monografide özel işlemlere dikkat edin. (Mesela ipotek verildiğinde nasıl kayıt yapılacağı gibi) Alan derslerini okuldan ne kadar iyi öğrendiyseniz , kitaptan konu çalışmak o kadar kısa zaman alır. Kpss den sonra çalışmaya ara verin fakat bırakmayın.
-
@menkul_kiymet teşekkürler hocam kıymetli bilgileriniz için.