Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
@HaniYaKi takip ediyorum kardeşim. Kurumu çok iyi biliyorum. Israrla kötü göstermeyi doğru bulmuyorum. Her meslekte olduğu gibi olumsuz yönler muhakkak vardır. Beğenmiyorsan girmezsin bu kadar.
-
@HaniYaKi hocam doğru söylüyorsun. Ama burada forumları takip eden 3.-4.sınıf okuyan arkadaşlar var. Ben diyorum ki hep olumsuzlukları söylemeyelim kurumun olumlu olan bir çok yönü var. Genel hatlarda değerlendirmek daha doğru olur diyorum. Ve bu kadar kötüledikleri kurumun grubunda ki insanlar bi hevesle sonuç beklerken SADECE kötülemek hoş değil gibi. Herkesin hakkında hayırlısı olsun iyi günler...
-
İnsanların her dediğini doğru kabul etmemek gerek bazen söylemler manipülasyon amaçlı olabiliyor.
-
@kizilderili hocam kesinlikle katılmıyorum. Burada kötüleyenlerin amacı yüzde doksan rakipleri yıldırmak. Sınav çoooookkkk kolaydı diyenlerin amacı ise net moral bozmak. Her grupta var böyleleri. (İyi niyetle kurumun zorluğundan bahseden kişileri tenzih ederim) Guy grubuna bakın ee düz memurluk, sayıştaya bakın ee çok zor aşamalar, kaymakamlık ooo torpil yoksa uza, idari yargı ya hep hukukçu alınıyor vs vs.. Amaç milleti yıldırmak.
-
@görünür-el katılmıyorum değil katılıyorum olacak.
-
Teşvik noktasında sağ duyulu olan arkadaşlarımdan bile vmy ye ait olumlu bir şey duymadım. Eğer ki alternatifin varsa yakın arkadaşlarının yorumlarını dikkate almak mantıksız değil; lakin bir alternatifin yoksa, ingilizcen iyi değilse v.s gibi olusuz etkenler bir araya gelince vmy "gül gibi meslek"
3 yıl içinde zaten memnun kişi görmemiz zor gibi ama 3 yılın sonunda da mesleğe kötü diyen yok gibi.Klasik sınavların şanındandır( kolay sorulur, az kişi geçirilir hatta kontenjanın altındaki bir sayı bile olabiliyor malesef.) O yüzden ooo sınav çok kolaydı, vmy yi kazanmak kolay söylemleri çöptür bana göre.
Umarım haftaya açıklanır da daha destekli yorumlar yaparız -
Bence kurum yazılı sınavda bilinçli çalışan insanları ayırt etmek istemiş çünkü sorular çok çalışanın değil bilinçli bir şekilde çalışıp konuları özümseyenlerin yapabileceği sorulardı kpss den çok iyi puanlar almısta olsa alanın çok geniş olmasından ve sınavların yorum gücünü ön plana çıkarmamasından dolayı öğrencilerin konuları cok özümseyerek çalışamadğını biliyoruz. Kurum insiyatif alanını genişletmek için boyle sormuşta olabilir(illa torpil için felan değil)
-
356 kişinin sözlüye kaldığı mülakatta kaç kişi geçmişti?
-
@kizilderili son alımı diyorsan 200 falan geçmişti mülakatı
-
Bugun veya yarin aciklanir mi baskana soralim twitter dan arkadaslar
-
@Mimar Bir arkadaşımız, bu hafta sonuçların açıklanması kesin midir? diye, sormuş Başkan Bey'e. O da evet, demiş. Fazlasını söyleyeceğini düşünmüyorum Hüseyin Bey'in. Bekleyip göreceğiz.
-
arkadaş soruyu yanlış sormuş zaten bu hafta açıklanacağı kesindi geçen hafta söylemişti başkan bugün açıklanıp açıklanmayacağı sorulsaydı keşke bugün başka cevap vermez heralde başkan
-
En geç yarına kadar açıklanacaktır.İnşallah yüzümüz güler..
-
Benim tahminim de yarın açıklanacağı yönünde. Umarım kıyım yapmamışlardır
-
@hayallervmy şahsi fikrim kurumun elemana şiddetle ihtiyaci olduğu için kıyım yapmazlar. Ama tabi yine de vmy bu. Hic belli olmaz..
-
Yüzsüzlüğü ele alıp hangi gün açıklanır diye twit atsak mı acaba
-
@magduriibfli atanin bir yuzu kara cevap vermeyenin iki yuzu
-
Başlıkta okunmamış mesaj olunca kalbi gümbürdeyenler ️
-
Twit atan olursa lütfen bildiğimiz bişeyi sormasın :))
-
@Mimar Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017) içinde söyledi:
@magduriibfli atanin bir yuzu kara cevap vermeyenin iki yuzu
Bu yaniti da ekleyelim mi twite kardes