Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
Kurum puanlamada nasıl bilgisi olan var mı
-
Ortalama kaç günde açıklanıyor bilgisi olan var mı?
-
@SH5826 tam ben soracaktım hocam.. sen yazmışsın.. pekiştirmek için ben de yenileyim? Geçen sene giren arkadaşlar bilgi verebilir mi acaba kaç gün sonra açıklanmıştı geçen sene?
-
@Keymarsh vdknın sitesinde duyurular kısmına baktım hocam geçen yıl 5-6 aralıkta yapılan yazılı sınav 21 ocakta açıklanmış
-
Ancak suan VMY lerin yeterlilik sınavları açıklanmadı ramazanda olduğumuzu da düşünürsek ben en iyimser tahminle 5 hafta derim..
-
@rybiński 1 aydan biraz daha çok yani.. bu sene ramazan etkisi ile ağustosu bulur die tahmin ediyorum o zmn
-
Şu sınava şu kadar kişi girmemis zirlamasini da bırakın artık defalarca yazıldı çizildi zaten normalde 150 kişi falan alınacağı için bu sınava 750 kişi falan çağrılmış olmaliydi ama vdk nin puanı yetmeyen torpillilernni de çağırabilmek için bulduğu dahiyane (!) formül sayesinde ilanı 300 kişilik yapması beraberinde1500 kişi ye vize çıktı o yüzden geciniz efenm
-
@ITALIANO-kpss puanı yetmeyen torpilliler derken hocam?
-
@jungss 750 kişi çağırırsa listede yer alamayacak düşük puanlı kimseler 1500 kişi cagirilinca sınava girme fırsatı yakalıyor ama 1 kişi ama 100 kişi belki 7marim anlatabildim
-
@ITALIANO-kpss kaybetmenin getirdiği savunma mekanizması mı hocam bu? Her elendikten sonra söylüyor musunuz bunu?
-
Ha bu arada sonuçlar temmuz 10 gibi en geç açıklanır Ağustos dada mülakat olur çok ŞaşmaZ yani her dönem aynı
-
@WilliamNiskanen ne alakası var doğruları yazdimi yapmasınlar o Zaman ben de yazmayayım. Kaç kişi alınacaksa gerçekte o kadar kişiye göre cagirilsın . Aman neyse kime ne anlatıyorum
-
@ITALIANO-kpss bende girdim bu sınava benim kazanma durumum yok kanımca . O konuda rahatım ama siz o sınava girmiş başarılı olmuş kişilerin ister sondan girmiş ister baştan onlara çamur atmayın. Bırak sen onu bunu. Elinde delilin yok. Çamur atıyorsun. Günah günah.
-
Peki arkadaşım çamur attığım için özür dilerim . attığım çamuru ve sözlerimi geri aldım.ok sorun yok
-
@vmy evet onu soruyordu. Şahsen ben öyle cevapladım.
-
Hocam ben onu maliyeden sayıyordum ya
@Keynesyen -
Sonuçlar açıklandığında puanlarımızla beraber sıralamamızda yazıyor mu?
-
@geleceğinuzmanı kazanırsan puanlarını dahi göremezsin hocam. Sıralama da ad soyad olur. sadece kaybedenlerin puanı gözüküyor.
-
@kombassankoma sıralama puana göre mi ozaman öyle sorayım hocam
-
@geleceğinuzmanı soyisme göre