Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
@Klay-Thompson sağol
-
@vmy 2735.kişinin puanını niye aciklasinlar ki o da senin benim gibi bir insan. Sıralamaya giren Son kişi yani 1500. Kişinin puanı 82.660. Yani bü puanın altındaki kişilere sıra gelmediğini belirtmek için bu puanı acikliyor lar Son başvuran kişinin puanı ndan kime ne
-
Başkanın 2375 kişiyi belirtmesinin amacı son cümlesinde gizli. BAŞVURAN adaylara teşekkürler. Nezaket amaçlı tamamen.
-
@paretowilfredo Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017) içinde söyledi:
@mehmedoglu Beşevler'de Turizm Otelciliğin uygulama oteli vardı duruyorsa kardeşim. Öğretmenevi var Beştepe'de. Merkezde mantıklı ihtimaller bunlar.
Orası yani uygulama oteli taşınmış eski yere uzaklığı ne kadar dediğimde 18km dedi telefondaki hanımefendi . Yoksa ulaşım imkanı olarak önceki yeri çok iyiydi
-
@adayadayadayı Ankara'da bir süredir uzağım temkinli konuşmuştum binada bir yıkım durumu vardı en son geldiğimde. Eyvallah bilgi için
-
@vmy arkadaşım şaka misin okuduğunu da mı anlamıyorsun? Sınava 80 puan üzeri çoğu kişi başvurdu başvuranların taban puanını söylese 82.640 mi der ?
-
@hayalimsgk ne bu şiddet bu celal ???????
-
@adayadayadayı Kardeş öğretmenevi dediğiniz başkent öğretmenevi ise 2 ay önce 118 tl/gece fiyat verdiler meb öğretmeni olmamıza rağmen fiyat inmedi odalar berbat 1930dan kalma hersey. İskur kizilay misafirhanesi nden uzak durun igrenc biryer. Tam karşısında bir otel vardı güzeldi gecelik 80tl kalmıştım 2 ay önce. Ankarada bu yer meselesi çok can yakıyor bir ara 2 gece arabada yattım vallahi. Canım sıkıldıkça 2 tür attım geri yattım
-
3 puan türü olunca sanırım sıralamalar ve kafalar karıştı. 1500. kişinin puanı 82,6 dır başvuran sayısı da bilgi olsun diye verilmiş yani taban olarak belirtilen puan üzeri arkadaşlar sevinebilir diğer arkadaşlarda üzülmesin zaten kpss geldi çattı. Hem bundan sonraki 50 kişilik alım garanti ve test usulü olacak gerçi iyi mi olur kötü mü olur orası belli olmaz.
-
@paretowilfredo eyvallah üstad sağolasın, pazar akşamı 18.30'a uçak bileti alsam yetişebilir miyim, sınav kaç gibi biter ne dersin ?
-
Arkadaşlar şu üstad kelimesini kullanmak zorunlumu kurumlarda başka neler kullanılabilir mesela üstad kelimesinden başka
-
@Klay-Thompson Hocam, hiçbir kelime kullanılması zorunlu değil. Fakat her ortamın, her kurumun oturmuş bir hitap şekli olur. Mesela özellikle ODTÜ'de herkes birbirine hocam diye hitap eder. Genel olarak oturmuş hitap şekline bağlı kalmanız sizi ve ortamdaki hitap ettiğiniz kişiyi daha rahat hissettirebilir. Ama bu tamamen sizin seçiminize bağlı.
-
@Klay-Thompson Ben bunu bir üstada sormuştum, en güzel tarifi bu demişti. Komisyon başkanı da sınavda değerli üstadlarımız diye hitap ediyordu. Nedense benim de çok hoşuma giden, hem vefayı hem saygıyı içeren güzel bir kelime kardeş
-
-
@Klay-Thompson O zaman efsane soruyu soruyorum. Bu sene de Clev-GSW finali görür müyüz?
-
@Phoenix yani lebron biliyorsun çok smaçlıyor bizim takımdada cury ve durant çok iyi üçlük manyağı yapacağız onları geçen senenin intikamını alacağız beni tanıyor olman gururlandırdı pek tanınmam türkiyede (seneye play offlarda inşallah sizde aramızda olursunuz)
-
-
arkadaşlar bu başvuru için posta ile evrak gönderiyor muyduk? yoksa sadece elektronik ortamdan mı yapıyorduk?
vdk başkanı 2735 deyince şaşırdım. -
@master valla sgk iyice abarttı ya açıkla artık ver 9 dan müjdesini dimi
-
Pazar günü sınav kaçta biter bilen var mıdır?