Vergi Müfettiş Yardımcılığı Sınavı(2017)
-
9 Günde %17 okunduysa, oran orantıyla %72'den kalan %28'i de 15 günde okurlar. Öyleyse en erken 10 ağustos oluyor.
-
ay sonuna yetiştirmek hedefimiz demişti başkan. 1 hafta gecikir haftaya açıklanır inşallah.yoksa bu işin tadı kaçtı bence 2 ayda okunamayacak bi sınav değil geçen sene 2000 kişiyi 40 günde açıkladılar.
-
Sınavdan ilk çıktığımda iktisatla muhasebeyi eksiksiz yaptım en kötü ihtimalle maliyeyle hukuku kurtaracak kadar yüksek alırım, zaten maliyeyi de iyi yazdım, hukuktan baraj altı kalmazsam kazanırım herhalde hem zaten yazılı sınav benim işim bilgimi güzel satarım modundaydım. Şu an yok ya maliyeden az bir farkla kaçırır mıyım, muhasebe de hata yaptım mı acaba ay iktisatta hepsini yazdım mı ki, hukukta kesin o soruma puan vermezler moduna girdim. Teşekkürler VDK. Delirişime katkıda bulundun, çok incesin.
-
Birkaç hafta daha açıklanmazsa zaten, açıklandığında beni mülakatta elerler akıl sağlığı çok yerinde değil gibi diye.
Sıkıntı yok ama benim için bunların hepsi mutlu sona katkı. En son beyaz gömleğimle hepinize sevgilerimi yollayacağım hissediyorum. Olsun ama açıklamayın........
Olsun...... -
Resmen kendimi tutamayıp yine günlük yaptım burayı.
Verdiğim kısa süreli rahatsızlıktan rahatsızlık duyacağımı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü yani neden duyayım?
Sevgiler...... -
@bengidönüş sen deli olmalısın
Aynı zamanda mizah dergileri ile görüşmeni tavsiye ediyorum.
Gülse havası sezdim sende -
@bengidönüş Allah yardimcin olsun tez zamanda acil sifalar diliorum.
-
@shadow teşekkür ederim....
Amin....
Senin de -y harfleri üzerine sıkıntın mevcut iletilerini gözden geçirdim de...
Boş zamanlarımda çalıştırabilirim, uygun bir meblağ karşılığında.
İnşallah sınavda da böyle yazmamışsındır içim parçalandı
Sevgiler.....
Saygılar.... -
@bengidönüş -y harfini inceleyip takıntı ve ruhsal problemini tekrar forumda gösterdiğin icin teşekkür ederim ama tavsiyem daha alakalı sağlık sitelerinde takılman.ders konusuna gelince türkçe güzel yazı ve imla sınavına girmedik zira yazidan cok icerik önemliyditekrar geçmiş olsun
-
@bengidönüş yiğidim seni tanımak istiyorum beni mutlaka ara.
-
Arkadaşlar biraz kırıcı olmuş yazdıklarınız. @bengidönüş hepimizin içinde var olan bir yanımızı ironiye vuran bir arkadaşımız, gözlemlediğim kadarıyla. Art niyetle bir şey yazdığını düşünmüyorum. Kimimiz bu çılgın yanımızı bastırmayı yeğliyoruz, kimimiz dışa vurmayı. Böyle düellolara gerek olmadığını düşünüyorum, incitmeyelim birbirimizi. Sağlıcakla kalın.
-
Ben de sınavdan çıkarken iktisat ve maliye cok iyi geçti belki tam puana yakın puan alırım diye düşünüyordum. Sınavın üzerinden 54 gün geçti ve ben halen "halbuki şunu da biliyordum keşke yazsaydım" diyorum bazen. Yazmadıklarım aklıma gelip duruyor. Merak ediyorum sonucu hakikaten:)
-
@shadow fakat 30 yaşına yaklaşmış bireyler olarak kuralına göre yazmamız gerekir sen de takdir edersin ki. Takıntıdan ziyade delirmeye ramak kala da olsa oyunu kuralına göre oynarım.
Saygılar sevgili gölgeciğim -
@fiscaldrag ay yok ben çok mu mantıklı şeyler yazmışım incinecek bir şey yok ki beni bu kadar ciddiye almayın şahsen ben almıyorum ciddiye bengidönüşcüğümü
-
9 ağustosta açıklanır 416 kişi mülakata kalır 239 kişi başarılı olur. Kesin bilgidir arkadaşlar
-
@düsenberi Gönül ister 300 kişilik kadro dolsun fakat bu rakamlar da son alımlara göre gayet güzel duruyor. İnşallah en kötü böyle olur diyelim
-
Kadronun tamamını neden doldurmuyorlar mülakata kadro sayısının üstünde insan kalmasına rağmen
-
@düsenberi bilgi kesinmidir öylesine mı yazdınız
-
geçen sene kadro sayısının altında kişi (356) mülakata kalmıştı. bi de onların yarısı elediler 400 kişilik kadroya 200 kişi aldılar.
-
@MaxMin VDK, yapısı gereği hayli ciddi bir kurum ve sırf kadro doldurmak için alım yapmıyor. Yapılacak işin öneminden ötürü ekstra bir ince eleyip sık dokuma durumu mevcut, diye düşünüyorum Bu kez bir sürpriz yapıp boş kadro bırakmamasını da gönülden diliyorum