BUGÜN HANGİ DERSİ ÇALIŞIYORSUNUZ
-
Ben Engin Eraydın coğrafta ve Ramazan Yetgin tarih videolarını bitirdim, video ders notlarını da aldım onlarada çalıştım bi de tarihten Ramazan Yetginin 33 denemesini aldım haftaya ona başlayacağım. Her haftada muhakkak bir gy gk denemesi çözmeye çalışıyorum.
-
Maşallah hocam benim duruyor daha çoğu
-
@merkantilist Kardeşim geç değil yetiştirebilirsin. Coğrafyada ben video ders notunu öneriyorum çok iyiydi zaten az 1 günde biter iki üç kez de tekrar yaparsın o kadar video dinlemenede gerek yok. Tarih için bişey diyemeyeceğim videoya vaktin yoksa özet bi kaynaktan üç kez anlayarak oku ve benim aldığım 33 denemeyi al. Bi de haftada 1 tane deneme çözmek zor bişey değil haftada sadece 130 dadikanı alacak. Ben deneme çözmeye başlayalı 2 hafta oldu 2 tane deneme çözdüm daha yani.
-
@merkantilist son 1 haftada halledilir
-
Hocam halleeebilirsen ne güzel ben video izlediğim için vaktimi alıyor @Türkşad
-
borçlar bitti sıra icra ve iflas'ta
-
@guyan-gelmiş ilk bitirişin mi hocam borçları icrayı. Yoksa dönüyomusun 2 ye
-
@Türkşad tam 2'ye dönüyorum denemez bir yarım vardı şimdi de 1 tam dönüyorum 1.5 oldu:)
-
İcra iflas hukuku, vergi usul hukuku, ceza muhakemeleri, uluslararası iktisat, Türkiye ekonomisi ve finansal tablolar sona kaldığı için ve soru sayısı az olan konular olduğu için kpss a çalışanlar tarafından %70 ihmal edilir. Bunların hepsini tamamladım sıkıntı yok diyen var mı?
İkinci sorum neden hep aynı kısımlar çalışılmaz? Uluslararası iktisattan 4 soru gelir çalışılmaz, ıs-lm soru sayısı maksimum 2'dir deli gibi çalışılır? :((
-
@Antimülakat turkiye ekonomisi cok uzun ve tarih gibi ezber. Ben bu senede es gecicem. Aslinda cmk nin sapmasi cok kimse yapmadigi icin puan getiriyo ama 2 soru diye onu da es gecicem. Insallah baska fire yok.
-
@busus hocam sizin ki gayet makul. Ama ben 9 aylık kpss + 9 aylık kurum sınavı serüveninde yukarıda belirttiğim derslerin hiç birine adam akıllı çalışma fırsatım olmadı. Ne zaman bir kurum sınavı için yoğun çalışma moduna girsem, bunlara sıra geldiği zaman, tekrar yapmak için vaktimin daraldığını gördüm ve çalıştığım dersleri yeniden tekrar yaptım
-
@Antimülakat vergi usul , cmk ve finansal tablolar eksik ama halledeceğim onlarıda. Şifreyi vermişsin hocam. İhmal ediliyor bu dersler. O yüzden ihmal etmemek lazım
-
@Antimülakat bende gecen sene oyle girdim bildiklerimi tam yapayim en azindan diye ama ters kose oldum benim sansim pek yok hangisini elesem ondan kolay soru gelir bakalim bu sene eksikleri azalttik
-
sizce cumartesi sabah oturumuna girmemek (kamu, uluslar vs.) çok fazla şeyi kaybetmek anlamına gelir mi?
-
@furkanbey emin olmamakla birlikte ilgoc ve göç alımı için puan türünü araştırın hocam
-
Matrah aldım bugün vergiden soru kacirmayacagim insaAllah. Yeni kitaplar denemeler alınca bı hirs yapmadım değil bakalım kaç gün sürecek
-
@furkanbey kaybettirebilir. Uzun zamandır sınav ilanına çıkmayan kdgm, kdk, adalet bak. gibi kurumlar uzmanlık sınavı açabilir ve kamu yönetimi bölümü puan türünden adayları çağırabilir.
-
@Antimülakat çok teşekkür ediyorum. sadece p35 odaklı mı girmeliyim diye düşünüyordum da bu dediğiniz, farklı kurumların olası kadro açması hesaplanmayan puan türlerim yüzünden can sıkmasın. sağolun
-
@merkantilist uzun zamandır uzak kaldım da burada sizler gibi bilgili insanlara danışmak, bilenden öğrenmek kendi araştırmamdan daha iyidir diye düşündüm. sağolun eksik olmayın, 3-5 net yapacak da olsam girmeliyim galiba cumartesi sabah oturumuna
-
@furkanbey anayasa ve idare hukukuna iyi çalışan birisi 10 kamu yönetimi sorusunu yapar, 5 soruya da fikir yürütür. Muhakkak girmelisin.