BUGÜN HANGİ DERSİ ÇALIŞIYORSUNUZ
-
@davetsiz şuan aklıma takılan bu soruları hazırlayan kim ,komisyon icerdeyse açıkta olma ihraç olma durumu var.Yeni soru hazırlayanlar bı çılgınlık falan yapmasın bize
-
@busus BUGÜN HANGİ DERSİ ÇALIŞIYORSUNUZ içinde söyledi:
@lal valla ben cozumlere cok bakmiyorum ama herkes oneriyor. O konuda yorum yapamicam. Zaten kisa kisa cozumler var hizli hizli bakarsin.
bakmayın demiyorum ki..sadece orası odaklı çalışmayın.
-
@lal BUGÜN HANGİ DERSİ ÇALIŞIYORSUNUZ içinde söyledi:
@davetsiz şuan aklıma takılan bu soruları hazırlayan kim ,komisyon icerdeyse açıkta olma ihraç olma durumu var.Yeni soru hazırlayanlar bı çılgınlık falan yapmasın bize
işte dostum ben de bundan korkuyorum..sizin iyiliğiniz için böyle konuşuyorum.bir değişiklik yaparlar yazık günah ters köşe olursunuz
-
@davetsiz ters köşe olmayız ins.Dersin bı ucundan başlamak lazım.İmece De yanında çerez olarak ilerletilmeli o zaman
-
@sofuoglu Hocam kusura bakma yoğunluktan dolayı geç yazıyorum. 2016 pdf sine çalışıp 22 net yapmışsan ona tekrar çalış derim ben videoyu dinleyip vakit kaybetme. Fakat Ramazan hoca Osmanlı devletinde yeni eklenen bir iki şeyden bahsetti videolarda onlar için video ders notu alabilirsin. Ama dediğim gibi bu bir iki şey. Ben internetten sipariş etmiştim 7 tl ücreti var gayetde iyi anlatmış tahtaya yazdıklarının aynısı hatta biraz daha detaylısı.
-
@merkantilist gardaşım o zaman diğer konuları hangi kaynaktan hallediyorsun ?
-
@Quesnay diğer konular derken dersleri mı hocam
-
@merkantilist aynen kg kh bütce v.b
-
4t pareto ve teftiş var hocam elimde onları çözdüm şimdi tekrara döndüm 4tnin denetleyici sorularina bakiorm
-
@Türkşad şu an öyle güzel 40 lık denemeler yok. Malum çok değerli yayınevleri geçen seneye benzer soruları yazıp 2017 kpss diye ocaktan önce sürünce kaliteli bilinen yayınevlerinin 40 lık denemesi yok.
Ancak şu an dersanelerin kendi içinde yaptığı türkiye geneli deneme sınavlarını bulabilirsen onlar 40 lık. -
deneme olayı çok önemli dostlar, 40'lık piyasada az ise 30'luk ile çalışmakta olur. Çok sıkıntı olmaz, tek fark soru sayısının fazlalığı. Bulduğunuz denemeyi çözün derim, denemeler insana bilmediği çok şey öğretir. Bu süreçte en önemli şey, denemelere saldırmak:)
-
Aynen kesinlikle deneme çözün arkadaşlar ben mesela muhasebe için tamam her şeyi öğrendim diyordum dün deneme çözdüm meğer durum öyle değilmiş gelecek aylara ait giderlerin mesela bilaço hesabına ait olduğunu dün denemede farkına varabildim yada tahvil anapara borç taksit ve faizlerinin kısa vadeli olduğunu hep uzun vadeli diye düşünüyodum tahvil kelimesinden dolayı. Yada bildiğiniz şeyleri denemede daha iyi farkedecek pekiştireceksiniz algılarınız açılacak. Veya sınavda olsanız çözemeyeceğiniz bir soruyu yada normalde çözemem dediğiniz bir soruyu denemede o rahatlıkla çözebilecek ve karşınıza çıkan sorularda rahatlıkla yapabil eceksiniz.
-
Arkadaşlar Yükseliş Kariyer'in 40 soruluk yeni müfredata uygun denemeleri var her ders ayrı ayrı satılıyor ve fiyatları gayet makul ben de almayı düşünüyorum,belki burda ki dostlardan almış olanlar vardır diye bir danışmak istedim,varsa şayet fikirlerini beyan ederlerse müteşekkir olurum
-
bu her dersin ayrı ayrı denemeleri muratta var ama 30 luk. Birde fevkalade zor sorular. Çözen varmı bu muratın denemelerini
-
@Türkşad murat hakkında pek bir malumatım yok hocam ama yükseliş kariyer'in denemeleri yeni müfredata uygun 40'ar soru şeklinde lakin içeriğe dair pek bir fikrim yok ama fiyatı çok uygun 5,5-6 tl gibi bir rakam her biri için o yüzden almak yararımıza olur gibi
-
Arkadaşlar son 45..
Nasıl gidiyor çalışmalar. Günde kaç derse bakıyorsunuz -
@sofuoglu geçen sene almıştım bu denemeyi ama sorular acayip zordu hatta kendime demiştim ki böyle sorular çıkarsa yandık ama onlarınki gibi soru sormadılar. Ancak bu sene nolmuştur, onu bilemem ama çok da değiştiğini sanmam yükselişin sorularının.
-
konulari bitirmek üzereyim ama dayanamayıp murat alan denemesine basladım arkdaslar deneme gayet guzel tam kpss ayarında yalnız bugünkü hukukta biraz kasmıştı..4 ana dersten 25 nete kaç puan gelir size göre ?? anayasa idare çeza biterse seviyeyi arttırırız inş hepiniz kolay gelsin Allah utandırmasın
-
ha bu arada murat yükseliş ankara kariyer ve savaş 40 lık yeni denemeler çıkarmış araştırdım hepsine onay verdi alan arkadaşlarım..aklınızda bulunsun
-
@davetsiz murat alan denemesi her ders için ayrı olanlar mı yoksa toplu deneme mi hocam ? Her dersten ayrı ayrı olanlardaki sorular hayli zor. Birde 30 soru üzerinden