BUGÜN HANGİ DERSİ ÇALIŞIYORSUNUZ
-
Borçlar bitti ticaret hukuku sırada.
-
Bugün genel yetenek genel kültür denemesi çözdüm ve pek de iyi olmayan bir sonuç elde ettim. Ayrıcada icra iflas hukuku çalıştım.
-
Isletme de yonetim calisiyrum. Cok ayrinti cikiyomus soru cozcem insallah
-
@busus işletmede değişiklik olmuyor dmi hocam elimdeki tek not 2014 murat. Var mı bilgin
-
arkadaşlar hukukda değişiklkler toplu şekilde elince olan varsa lütfen paylaşabilir mi?
-
@busus hocam işletmeyi hangi kurumun ilani için çalışıyorsunuz?
-
@merkantilist bende de 2015 murat var hocam. Degiscek bilgi pek yok gibi ama kesin bilgim yok.
-
@guyan-gelmiş bölümüm isletme hocam. Yeni sistem pek belli degil ya belki bolumlere gore alir kurumlar oyuzden sonradan sıkıntı olmasin diye calisiyorum
-
@busus bence risk alıyorsunuz son 2 ay kala diğer dersleri tekrar etmek benim için marjinal faydasi daha yüksek bir girişim. Ama bir bakmışsınız iskur işletme puan türünden almış olabilir
-
@guyan-gelmiş aylik tekrar yapiyorum nisana kadar vaktim var boslugu degerlendiriyorum hocam.
-
Vmyde işletme yok muydu
-
@merkantilist Vmy için 3 puan türü hesaplanıyordu ikisinde vardı birinde yoktu yeni sistemde artık ne olacak bilmiyoruz.
-
Arkadaşlar , son 2 aya girerken hedef 85-90 olmak üzere alan netlerimiz nasıl olmalı sizce 30 soruluk denemeler üzerinden ?
-
Bu kez para bankayı hatmedicem. O gün bugün
-
@Türkşad 18,5
-
@guyan-gelmiş 18 civarı net zaten eder 90 puan hocam ne yaptın Daha 2 ay var
-
Ben bugün muhasebe ve icra iflas bakıyorum.
-
@Türkşad sen 85-90 dedin bende hedeflerini yüksek tutan biri olduğunu dusunerek 18 dedim ışte
-
Bugun borclar i bitirmeyi planliyorum
-
Tarih cografyaya bakıyor musunuz arkadaslar gygk ne durumda