BUGÜN HANGİ DERSİ ÇALIŞIYORSUNUZ
-
@merkantilist İlk zamanlarda zor oluyor programlı çalışmak. Bir uymuyosun iki uymuyosun sonra alışıyosun. Yeterki o disiplinli çalışma adımını at.
-
Benim sureden ziyade konu odakli calisma programim var mesela anayasa bitcek diyorum kac saat surerse sursun yeterki bitsin cok uzun sure odaklanamiyorum oyuzden sure uzuyor.
-
@busus Seninki de iyi bi yöntem önemli olan çalışmak sonuçta
-
En büyük hata da hep konu çalışmamız. Soru cozmedikce kulagi tersten tutmayı ogrenemeyiz. (Hala konu çalışıyorum:)
-
Ben 2016 mezunuyum geçen sene sadece konu çalıştım hiç soru çözmedim herkes soru çözmeden olmaz bu iş diyordu sınavda çok zorlanırsın falan diyorlardı ama öyle olmadı 80 üstü aldım. Bence mühim olan konu çalışmak. Bence sadece Türkçe ve matematikte soru çözmeden olmaz.
-
Çalıştığım konu anlatımlı kitapların içinde sorular oluyordu bi onları çözdüm ekstra bi soru bankası çözmedim.
-
@Rorschach159 total de kronometre ile kaç saati yakalıyorsun hocam. Sene başından beri ortalama
-
@Türkşad Bu sene çok olmuyor ya 3-4 arası asıl şimdi başlayacağım yarın kampa giriyoruz 3 arkadaş artık allah ne veririse
-
@Rorschach159 "+" ların bol olsun kardeşim
Not:Sabah girmiştim en son sabahtan bu yana "-" lerde 7-8 arası artış olmuş kardeşim iyi gidiyorsun
-
-
@sofuoglu şükür bugün de yolumuzu bulduk arkadaşlar sağolsun asla yalnız bırakmıyor beni hepsini çok seviyorum ben sevdikçe daha çok eksi veriyorlar adamlar hepsi
-
@Rorschach159 doğru söyleyenler pek sevilmez zaten kardeşim,insanlara doğru söylemekten ziyade onların istediği şeyleri söylersen şayet sevilirsin.Guy sayfasını ilk zamanlarından beri takip ediyorum-iyi niyetleri olanları olayların dışında tutarsak- 50-80'e yakın sınav duyumu olmuştur belki ve oradaki arkadaşlar da maalesef 2016 yılının vermiş olduğu rehavetten kaynaklı olarak inanmışlardı ve birçoğu içi boş duyumlardı,maalesef oradaki arkadaşlar da bu olayların akabinde bayağı hassas oldukları için ve seni de çok sevdikleri için demek ki sevgilerini "-" leyerek dile getiriyolar
-
@sofuoglu Bi de benim anlamadığım beni ilan istemeyen kişi ilan ettiler bre gafil ilan gelse bende iş sahibi olacağım zamanında 800liraya asistanlık yapıyorduk onu da bıraktım ben sadece realist olsunlar diye uğraştım ama insanlar bi acayip ya sözüm meclisten dışarı
-
@Rorschach159 herkes için çok zorlu ve çetrefilli bir yıl oldu,bu nedenden dolayı insanların kişisel yapılarının farklı olmasından kaynaklı olarak,bazıları çok hassas,bazıları dirayetli vs olabiliyor.Alttan almak lazım ve seni de takip ettiğim kadarıyla insanlarla şiddetli diyaloglara girmiyorsun.Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz,ilerde belki mesai arkadaşları olacağız..Buna istinaden"tercihiniyap" platformundaki arkadaşlarımızın çoğu yardımsever ve paylaşmaktan gocunmayan insanlar.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun diyerek kaçayım ben
-
Bu ileti silindi! -
Konu dışı ama tahvilin bugünkü değeri formülünü bulamadım bir türlü bilen var mı ?
-
@kpsshobimdir hocam instagramda artık yoksunuz motive ediyorduk birbirimizi yeni hesap mı actiniz ,yoksa artık instagram kullanmıyor musunuz:)
-
Hocam sizin Instagram isminiz neydi özelden de yazabilirsiniz ifşa oldum çevreden o nedenle kapattım hocam @Kullanıcıadi
-
Konuyu bitirdim, stoklardan ve mutlak değerden soru çözümüne başlayacam, dua edin dostlar, inş verimli kaliteli güzel haberler aldığımız bi gün olur:)
-
Totem yaptım bugün için inşallah olur uluslararası iktisat günüm