www.tercihiniyap.net Hakkında
-
@agor bir ülke düşünelim ki, her şey liyakat üzerine kurulsun! Şöyle bir sorunla karşılaşmaz mıyız? Liyakate sahip olanın liyakatini, belirlemekle görevli olanların liyakatini kim belirleyecek?
-
@antimülakat tanrı var mıdır? dünyayı kim yarattı? evrim gerçek mi
-
@agor duymamış olayım, Tanrı falan o.o.o. En son okuduğun kutsal kitapları bir kenara bırak. Yüce Yaratan, birdir ve 99 ilahi sıfatıyla Allah'tan başka ilah yoktur.
-
@antimülakat hocam genel başkanlık son mesajdan sonra sizindir, yolunuz açık olsun
-
@agor Gönderi düzenlemeyi kim geri getirirse oyum onundur.
-
@onuktekin gönderi düzenlemeyi geri getirdiğimiz anda olacaklar adlı yazı dizisinden bir alıntı yapmak gerekirse; hocam bir anda örneğin kaymakamlık sınav başlığında anlamsız iletiler dizisi ile karşılaşabilirsiniz, ben memur olmayı düşünen insanlar olarak tüm iletileri kaldırma isteğini doğru bulmasam da kendince haklı buluyorum fakat durum tam olarak bu. Bu bir de iyi niyetlisi, kelime anlamının tam karşılığı olarak manyağın biri çıkıyor ben ne de olsa kazandım bundan sonra kimse faydalanmasın diye iletilerini silebiliyor. Çok isteriz bu özelliği veya eksi puan vermeyi ama forumdaki herkesin yeterli olgunluğa sahip olduğundan emin olmadan çok zor hocam.
-
@agor Hocam teknik olarak mümkün mü bilmiyorum ama iletiyi yazdıktan sonra 1 saat düzenleme hakkı getirilse mesela çok güzel olur.
-
@kilici 1 saat yarım saat gibi bir ayarlama yapılabilir mi bir bakmak lazım, mümkünse sanırım en güzel çözümlerden biri bu olacaktır. Bu arada böyle karşılıklı bu konuları konuşunca; hocam aklınıza geldikçe bu başlıklara sorunları ve kendinizce çözümleri yazın deneyelim. Bunları yazarken de özellikle yöneticilerden birilerini etiketlerseniz mutlaka dönüş olacaktır. Teşekkürler öneri için
-
@agor
"...Avusturalya’da yaşayan Aborijinler’de halen arkaik Homo sapiens türlerine ait diş yapıları gözlenmektedir! Bu da evrimin halen gözlenebilir kanıtları olduğunu göstermektedir!.." :)) -
@agor Forumda üyelere kıdem uygulaması getirilirse bu sorun çözülür aslında.Düzenleme en çok imla için lazım oluyor.
Silenleri hiç anlamıyorum.Burada anonim yazıyoruz sonuçta.
1 saatlik düzenleme getirilir hocam o sorun olmaz.Yeni kayıt olanlara da günlük ileti sınırı getirilsin.Örneğin 5 gün boyunca günlük 5 iletiden fazla yazamasın. -
@antimülakat
inşallah :)) tövbe tövbe :)) -
@onuktekin, içinde söyledi: www.tercihiniyap.net Hakkında
@agor Forumda üyelere kıdem uygulaması getirilirse bu sorun çözülür aslında.Düzenleme en çok imla için lazım oluyor.
Silenleri hiç anlamıyorum.Burada anonim yazıyoruz sonuçta.
1 saatlik düzenleme getirilir hocam o sorun olmaz.Yeni kayıt olanlara da günlük ileti sınırı getirilsin.Örneğin 5 gün boyunca günlük 5 iletiden fazla yazamasın.Kıdem arttıkça bazı işlemler yapılabilir hale gelebilir.
Günlük ileti düzenleme sınırı getirilebilir kıdeme göre ya da herkes için. -
@agor tercihiniyap'taki 4 senelik kıdem tazminatımı verin her şeyden vazgeçeyim. 4 aylık net ücret üzerinden değil, brüt üzerinden alırım. Kıdem tazminatı hakkımız, yedirmeyiz alırız!
-
@antimülakat şahsına cevap olarak değil de üstad ne zaman kıdem tazminatı dense aklıma bu geliyor
-
@agor bunu da buraya bağlamadan geçmeyelim üstad!
https://www.youtube.com/watch?v=6DGX1clG4dY -
@antimülakat o zaman geçmişi anma noktasında bununla bağlayayım ben kendi adıma, biraz daha uzun ama izlenir bu arada ikincisi de geliyor, geç oldu ama inşallah güzel bir şey gelir.
-
@antimülakat kıdem tazminatı alabiliyo muyuz ya benim mayış bile yatmadı daha
-
@Antimülakat @Agor @genclerbirlikli N'aber?
-
@paretowilfredo gençlere yol gösterici olma minvalinde bir yazı yazmaya gayret ediyorum dostum! @Agor bayılacak bu yazıya Sende ne var ne yok? 90 net var mı!
-
@agor, içinde söyledi: www.tercihiniyap.net Hakkında
@onuktekin gönderi düzenlemeyi geri getirdiğimiz anda olacaklar adlı yazı dizisinden bir alıntı yapmak gerekirse; hocam bir anda örneğin kaymakamlık sınav başlığında anlamsız iletiler dizisi ile karşılaşabilirsiniz, ben memur olmayı düşünen insanlar olarak tüm iletileri kaldırma isteğini doğru bulmasam da kendince haklı buluyorum fakat durum tam olarak bu. Bu bir de iyi niyetlisi, kelime anlamının tam karşılığı olarak manyağın biri çıkıyor ben ne de olsa kazandım bundan sonra kimse faydalanmasın diye iletilerini silebiliyor. Çok isteriz bu özelliği veya eksi puan vermeyi ama forumdaki herkesin yeterli olgunluğa sahip olduğundan emin olmadan çok zor hocam.
Eksi seçeneğini aç da ikinci @antiagor vakasını yaşayalım di mi?