TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

www.tercihiniyap.net Hakkında

DİĞER
    tercihiniyap adminler paretowilfredo agor ve phoenix a.veli ve a.mül
    28
    101
    13565
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Te_go_çı
      Te_go_çı @Antimülakat Son düzenleyen:

@Antimülakat rica ederim hocam ne demek
      Burası bizim de aynı zaman da 😉

Bu sayfada Yaşamsal bulgulara rastlanmadı

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • M
        muhammedaslan @Antimülakat Son düzenleyen:

@Antimülakat
        Deplasmanda seyircisiz oynamak için çıktık bu yola 😀 Yds için planlama yaptım aslında hocam 2. Sınıfta kursa yazılıcam birkaç yerlede görüştüm 2. Sınıfın sonuna ydsden 80 üstü puan yapabileceğimi düşünüyorum temelim sağlam o konuda.3 ve 4. Sınıfta tamamen KPSS ye yönelip mezun olunca dershane vs uğraşmak istemiyorum.hocam benim şimdiki aklım olsa lisede 1. Sınıftan 2. Sınıftan itibaren ygs lys çalışırdım KPSS çok daha ciddi bi sınav o yüzden en azından 3. Sınıfta gk gy hallolmuş bir şekilde hazır olmak istiyorum kaynak önerebilirisminiz gk gy için 🙂

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • Antimülakat
          Antimülakat @muhammedaslan Son düzenleyen:

@muhammedaslan kardeşim bu konuda @paretowilfredo hocamın forumda uzun uzadıya tek tek detaylandırarak açıklama yaptığı yazılar var. Hem nasıl bir yol izlemen gerektiğini hem de kaynak önerilerini oradan bulabilirsin.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • Antimülakat
            Antimülakat Son düzenleyen:

Arkadaşlar forum ve sitemizden memnun musunuz? Yapılan çalışmalar ve forum başlıkları sayesinde tercihinizi yapmakta fikir ediniyor musunuz? Sitemize dair fikir ve önerilerinizi bekliyoruz.

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • L
              luthor @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat Hocam ios/android uygulaması düşünüyor musunuz?Forum bilgi paylaşımı konusunda muazzam ama mobilden girerken problem oluyor.Bir uygulama olsa erişim çok rahat olurdu.

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • aliveli
                aliveli Yasaklı @luthor Son düzenleyen:

@luthor sitenin mobil uyumlu olması kolaylaştırmıyor mu yeterince 😕

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • L
                  luthor @aliveli Son düzenleyen:

@aliveli Hocam söyle tek tıkla erişim sağlayabileceğimiz güzel bir ios/android uygulaması olsa şahane olur.Ama bu haliylede idare ediyoruz bilgi payalaşımı güzel olunca pek batmıyor.Pahalı mı bu uygulama işleri hocam?

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • aliveli
                    aliveli Yasaklı @luthor Son düzenleyen:

@luthor valla biz de tam bilmiyoruz 😕 ama düzgün bir uygulama baya para diye biliyorum.

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • L
                      luthor @aliveli Son düzenleyen:

@aliveli Zamanla oda olur inşallah.Kolay gelsin.

• B
                        bunekadarçalışma Son düzenleyen:

Arkadaşlar emeğinize sağlık yaptığınız işle hem birsürü kişilerin aklımdaki sorulara çözüm buluyosunuz hemse doğru yonlendirilmesine yardımcı oluyosunuz en önemliside çoğu form sitelerindeki gibi kaynaklar ve öneriler sunarken bazı kişilerin kitapları hakkında yersiz övgüler sunmayıp gerçekten inandığınız paylaşımları ve bilgileri sunuyorsunuz Ve birçok kişinin duasını alıyorsunuz ve gördüğüm kadarıylada sitedeki yazarların birlikteliğide taktiri hak ediyor Allah daima doğru bildiğiniz yolda doğru işleri uzunzamanda birlikte yapmanıza yardımcı olur inşallah ben imrenerek takip ediyorum ve etmeye devam edeceğim

• B
                          bunekadarçalışma Son düzenleyen:

Ayrıca ios ve androit kesinlikle gerekli inşallah kısa zamanda bunu da gerçekleştirebilirsiniz bu düreçte
                          YapanileceğimiZ birşey olursambizde elimizden gelenimyaparız

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • K
                            kelaynak Son düzenleyen: genclerbirlikli

Bu ileti silinmiştir.

• kilici
                              kilici Yasaklı Son düzenleyen:

Mobil uygulama istiyorsak şöyle sırayla adblock ları kapatalım 😄

• Antimülakat
                                Antimülakat Son düzenleyen:

Bizde böyle bir açılış yapmıştık. Şimdi aramıza bir de @genclerbirlikli kardeşimiz katıldı. Umarım her şey dilediğiniz gibi devam ediyordur forumda!

B genclerbirlikli 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                • B
                                  buseneatanıyorum Yasaklı @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat son görülme kapatılsın ve story özelliği gelsin 😊

Agor 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • Agor
                                    Agor @buseneatanıyorum Son düzenleyen:

@buseneatanıyorum yakında kurultayımız var, tercihiniyap sitesinin genel başkanını seçeceğiz eğer beni seçerseniz mavi tik kalkacak, uygulamamız hazırlanacak, görüntülü konuşmaları mümkün kılacağız 😄

Her şey hak ettiğiniz gibi olsun...

B onuktekin 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                    • B
                                      buseneatanıyorum Yasaklı @Agor Son düzenleyen:

@agor başkasının yerine de oy kullanabiliyorsak benden size iki oy geliyor ama başka isteklerim de olacak 😁

• genclerbirlikli
                                        genclerbirlikli @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat duygulandım 😢 bu başlığın varlığından bile haberim yoktu. Varol tercihiniyap.net 🙂

Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.

• Antimülakat
                                          Antimülakat Son düzenleyen: Antimülakat

Benim vaadim de şu: her forum üyesi tercihiniyap moderatörü olacak! Hadi bunun üstüne vaat verilsin de görelim :)))

Agor 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • Agor
                                            Agor @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat hani liyakat falan diyorduk, ooo işimiz var hocam deyip aramızda atışmaya başlasak ya 🙂

Her şey hak ettiğiniz gibi olsun...

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 3 / 6
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti