2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Ülkü anladım çok teşekkür ederim
-
@Ayşem Rica ederim
-
@kpssa evet hocam özel kesim ve kamu kesimi arasında paylaştırmak şeklindeydi.
-
-
Orta nokta yay esnekliğini 1.00 bulan var mı arkadaşlar?
-
@2525 aynen öyle çok detaylı düşünmemek lazım gib sınavlarında aklına ilk hangi anlam geliyorsa o doğrudur
-
@kpssa Ben 1 buldum
-
@2525 Tamm. Doğrusu hangsi olucak bklm
-
muhasebede maliyet 600 diyor o soru nasıldı ya?
-
@economistic hocam biz burda ne kadar tartışsak boş bekleyelim görelim. Ben de zaten kesinlikle bnm dediğim şık doğru demiyorum bakalım artık kime nasip
-
-
@cenkk %25 kar eklenerek satılan mala %10 iskonto yapılarak satılmıştır. satış fiyatı 675 ise maliyet kaçtır gibi bişeydi
-
@economistic bnm aldığım notta kitaptandı ama hangi kitap olduğunu hatırlayamıyorum, hatırlasam çekicem fotoğraf
-
@Ülkü Evet bnde 1 buldum hatta denedim hepsini 2.-1./2. falan gbi bişidi.formülü yanlış hatırlıyorsam diye aşşağıya 1. Flnda koydum görebildiğim hepsini denedim 1 çıkıyordu inş doğru olur
-
-
@ucanizmirli 600
-
Bu kadar çelişkili soru da kaçla kapatacak iller merak ediyorum ,70 altına inen il olur mu ki
-
@by123 tamam hatırladım çok sağol
-
@economistic ben bu soruyu zaten yanlış kabul edip öyle hesapladım netleri o yüzden doğru da olsa yanlış da olsa bnm için fark etmez o yüzden kendimi haklı çıkarmaya uğraşmıyorum hocam doğrudur dolaylı transferdir
-
@2525 hocam o soruda devlet paylastrrsa ikinci olur. Soru gelirn faktorlere dgailimi diyor develt paylastrmasi demiyordu birinci gelir dagilimi cevap.