2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@kpssa 1+1=2 desem ona da muhalefet edicen mi ?
-
@mehlikasultan bekle bekle sabır kalmadı.bari bu sınavı erken açıklasalardı.
-
-
@mehlikasultan. Yilda bir sinav yapiyor 10000 bin optik okumakta nr var canimizi alacaklar ya
-
@economistic hayırlısı olur inşallah
-
@ucanizmirli hocam zaten soruda müdahale vardı ama üstte açıklamıştım ama görmediniz sanırım doğruluğunu yine idda etmiyorum fonksiyonel gelir dağılımda üretim faktörleri( toprak müteşebbis emek v.s gibi)
-
-
@2525 yaw arkadaşlar siz mi yanlış okudunuz ben mi. Ben hiç müdahale vardır diye bir şey okumadım soruda o yüzden dedim fonksiyonel gelir dağılımı diye. Hatta ilk başta şaşırıp sektörel gelir dağılımını işaretledim aynı şey diye sonradan düzelttim
-
@ucanizmirli Ben muhalefet etmiyorum.Sadece diyorum ki kesin ve net konuşup cvp bu demen yanlış.cvbın doğru olabilir.Sana şöyle açıklayayım o zaman bu muhalefet etmek değildir senin attığın fotoda devlet müdahalesi ikincil gelir dağılımı diyor.özel ve kamu sektörü ayrımını insanlar sınavda farklı düşünmüş olabilir o yüzden dedim.Bunu algılayabiliyo musun? Bu yüzden 1+1=2 gbi kesin bişi olmuyor insanlar yorumladığı için.Cvbın doğru olabilir bn bundan dolayı kesin konuşma dedim sen bu şekilde cvp vermeyi tercih ettin
-
@2525 krdsm ben en sona brktm dkktli okudm devlet mudahalesnden bahstmiyor orada geliri paylasmalarndan bahsediyor kami ozel diye yazmasm sebebi kafa sktrel gelir dagilima gtsn diye.. Nyse krdsm hayrlisi olsn.d
-
@economistic 3873345
-
@Ülkü http://www.ua.gov.tr/kurumsal/haberler/2013/10/08/uzman-yardımcısı-sınavının-soru-ve-cevapları hukuk a grubu 18. soru sebepsiz zenhinlesme sorusu sinavdaki soru degilmiydi arkadaslar
-
@ucanizmirli sen a mıydın , bende de yoktu sorular farklıydı galiba
-
@Mmrtz mudahele yoktu kamu ozel mal ayrimi vardi ben bu sekilde okudum ama nolcak bakicaz
-
@Ülkü bende bu numaradan aradım...bence bir kişi daha arasın bakalım ona da aynı cevabı mı verecekler
-
@2525 doğrudan yardım demek maddi anlamda durumlarında iyileştirme yapmak değil mi e bu adım maddi olarak yardım yapıyor sosyal yardım derken ise neyden kastettiği belli değil ama herkesin aklına ilk makarna kömür gelir o yüzden ikisi de olabilir
-
@kpssa anladım ben hocam sen dedin cvp ikincil gelir dağılımı o yüzden ben birincil diyince sinirlerin bozuldu. tmm cvp ikincil olsun seni mi kırcam
-
@Mmrtz ben hatırladığım kadarıyla yorum yaptım benimki yanlış olsun önemli değil Zaten iddialı olarak yorum yapmadığımı belirttim.
-
@by123 kanka evet sanırım b şıkkını silip yapıştırmışlar İyi bulmuşsun
-
@aylin ben de a idim. Hiç de müdahale vardır fln diye bir şey de okumadım o yüzden içim rahat