2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Silbaştan Hocam inanın neyin ne olduğunu hiç hatırlamıyorum.
-
amortisman sorusuna özel fon DEĞİL diyen arkadaşlar okuyabilir: VUK 313. Md
-
@ekonomistt1 @economistic hocamın kitaptan alıntıladığı iletiye bakarsanız niye öyle düşündüğümü anlarsınız.
-
@ucanizmirli sosyal yardım dolaysızdır dostum.
sükna şıkkının sorusunu hatırlayan var mı ? diğer şıkları falan ? -
@ucanizmirli şakamısın sen ya : ) ben yukarıda dedimki ben ikincil yaptım ama hangisi doğru olucak bakalım açıklanınca dedim.bu yazdığımın tam anlamıyla manasını biliyormusun? Ben söyliyeyim cvp ikincil gelir dağılımı dememişim : ) lütfen daha fazla cvp verme olur mu bana : ) konuşmaya gerek yok gerçkten hayırlısı olsun herkes için
-
@kpssa tmm dünya yuvarlak değil düzdür
-
@by123 sorularda kaliteliymiş
-
Arkads pigou tipi sorisu neydi
-
@davetsiz tmm da hocam sosyal yardım diyince akla birkaç anlam geliyo o yüzden bir şey diyemicem
-
-
@davetsiz arazi kaynak hakki ust hakki
-
@ucanizmirli Benim dediğim sınav anındaki yorumlamayla ilgili durumu anlamamışsın.ne demek istediğini anlıyorum fakat sen benim ne dediğimi anlamamışsın.Daha fazla cvp yazma
-
@kpssa ne bu tripler ya. Birazdan "sanane be slk şey .ss " fln da dersin
-
-
@economistic hocam yenilemek için karlı arazi satıyorduk gib KPSS kadar entrikal sorular sormaz evet boş arazi arsalarda amortisman ayrılmaz fakat detayda yoktu soruda yenileme amacı ile kar olan kısmı özel fonlara atarız kanımca.
-
@Grimmjow arkadaşım diğer olağan olabilmesi için değer artışı lazım bu bir
İkinci yenileme var
Üçüncü olarakta özel fonlar amortismanlara bağlı çalışan bir hesap değildir
İllaki neden amortismanla bağdaştırıyorsunuz anlamıyorum sen evini satsan yenileme die amortisman mı ayıracaksınAyrıca meyve veren tarla olanlara seve seve uygularsınız amortismanı çok arayan varsa
-
@iyimser16 vay kardeşim nassın
-
Burada herkes kendi yaptığını doğru kabul ettiği veya öyle olmasını umut ettiği için cevabını savunmaktadır o yüzden cevaplarda anlaşamazsınız en iyisi beklemek
-
@safiTÜRK69 sebepsiz zenginlesme sorusu buydu mu hocam ben oyle hatrladim ama
-
@ucanizmirli imecede soru açıklamasında vardır o sorunun cevabı dolaylı olan sübvansiyonlardır