2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Sinav.gib adresine login olamıyorum , sizde de mi girilmiyor
-
@economistic o savunma süresi 30 gün diyolar ben de 30 gün yaptım şu dilekçeye cevap verme sürelerinden hareketle. doğrudur inşallah
-
@safiTÜRK69 bence de , çıkmış soruları her yıl sormak çalışanla çalışmayanı ayırt etmiyodu adil değildi , böyle daha iyi oldu , sence bursa kaçla kapatır
-
En derli toplu bunu buldum.
-
@karakalpaklı 26 soruluk iktisattan 2 yanlışım var biri DTÖ diğeri şangay işbirliği örgütü. Bu örgütlerin benden istediği nedir anlayamadım
-
@aylin bence kaçla kapatırları artık kafanda bitir bugün dinlen yarın KPSS ye başla
-
@mahmut8728 bende o şıkkı yaptım hocam bende sizin gibi düşündüm
-
@karakalpaklı simdi bu birincil ve sektorel gelir dagilimi var ya orada kesin sonuca ulasan varmi kamu ozel diye ayirmasi kesin sektorel mi demek kitaplarindan kaynaklarindan bunu goren var mi
-
Hapis sorusu nedir arkadaşlar hiç çağrışım yapmadı da
-
@safiTÜRK69 kpssyle guy a günlük çalışıyordum zaten ama şuanda çalışmam
-
@De_lorean hangisi ayırt etme gücünü etkilemez diyen soru
-
@by123 Hocam ben yazmadım bunları. Bilmiyorum, kafa da yormuyorum bu saatten sonra. Bekleyip görecez.:)
-
@karakalpaklı şu maliyede çoğunluk ilkesi cevaplı soru neydi kanka
-
@A.smith Tabi siklari okurken yine bi dikkatsizlik yapmadiysak. Bi arkadasta kamu harcamalari azaltilip tuketimi tesvik yazmis ama artilirip gibi hatirladim. Sorular yayinlansa netlesiriz suan herkeste acaba var. Bakalim hayirlisi
-
@ucanizmirli haa tamam oraya bir doğru daha yazalım
-
@mahmut8728 aynen öyle hocam
-
@Hipokrat Hiç hatırlamıyorum, ben yazmadım. Toplu şekilde görünce atatım buraya dedim.
-
@karakalpaklı eyvallah kardeşim zahmet oldu bi fikir verdi en azından
-
@De_lorean aynen öyle ben de yazdım
-
muhasebede 13 ve 14ü hatırlayan var mı soru nasıldı?