2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@aylin seni unuttum bak snn nasıl geçti
-
@hayalimsgk bende öyle düşündüm özel fonu işaretlemedim
-
@ucanizmirli sen iyi çalıştın. Gecen sene girseydi bu sınava en az 95 olurdu. Aylin de öyle. Yani çok çok iyi hazırlanan bile 10 yanlış yaptı. 80 civarı yığılma var genelde.
-
@ucanizmirli benim de kesin 9 yanlışım var 4 soru da muallak 10 15 arası çıkar
-
@sınavstilisti banka kredili soru hangisi hocam ozel fon diye soylenen sorumu
-
@Pigou33 70 kuralı vardı ıktisattan cevabı 14 çıkıyordu Şangay 5 list üyesi değildiri soruyodu Hindistan monopol un etkinliğini azaltır diye bir soru vardı cevabı taban fiyat
-
@safiTÜRK69 o kadar çalıştım ankara sorusunu salladım tuttu ama gittim cumhurbaşkanı seçilme yaşını 45 yapmışım nerden aklıma geldiyse. kek soru gitti yani
-
@sınavstilisti tamam nis sorusuydu smdi hatrladim
-
@aylin rakip olacaz herhalde bi sıkıntı çıkmazsa eğer mülakatta
-
@safiTÜRK69 sınavdan çıkınca o kadar üzüldüm ki sorular çok zordu kafadan kaybettim saydım nete girince gördüm herkese zor geçmiş
-
@nitrogb ben anlayamadım daha soruların hepsinin cevabını görmeyince ama 80 üstü gelmeZ bana konya yüksek kapatırsa da tebrik etmek lazım.takılma kanka muhasebeden hukuk eksiğini kapatmışsındır inşallah
-
Verginin kaptil
Ve verginin vadesi bu soruların cevabı hakketten merak ediorum -
Kankalar facete falan cevapları toplu görmüş olan biri var mı
-
@Hipokrat inşallah kardeşim. Allah ın izniyle kalırız. Kalamazsakta yolumuza bakacaz artık. Zaten adam akıllı kpssyede çalışamadım. Hakkımızda hayırlısı
-
@A.smith Keynesin 29 buyuk buhranindaki derdi zaten efektif talep yetersizligi idi. 3 şık talep ve toplam talep artirmaya yonelik biri de kamu harcamalari ile baslayip yatirimlar artirilmali gibiydi dogru olan cevapta o olmali.
-
@A.smith ama Keynes'e göre soruyordu.
-
-
Ne zaman açıklanacagı belli mi acaba?
-
@aylin ben sınavdan çıktım o yanlış bu yanlış 70 i geçemiycem sandım. Hesaplayınca biraz da olsa umutlandım. Sınavın böyle olması iyi oldu bence gerekliydi.
-