2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
amortisman gideri direkt gider değil endirekt giderdir. hizmet üretim olamaz bence. paz satış dağıtım gideri olmalı.
-
Sana gıcık oluyorum @ucanizmirli
-
@safiTÜRK69 azaltmaz ki hocm kisa vadrlinn uzun vadeliyle degismesi tam tersi arttirr. Cvbni tam hatrlamyrm snrm e sikkydi dogru olan
-
@safiTÜRK69 banka kredisi karşısında duran varlık alımı gibi bi şık vardı gibi hocam ben onu işaretledim. sonuçta kvyk yi artırıyordu
-
Kısa vadelinin artması gerekiyordu duran varlık satışı kasayı artırır NİS i artirir o değildi cevap hocam sanırım @safiTÜRK69
-
@hulyayasar kısa vade azalıyor nçs de azalmaz mı ️ Ben neresini anlamadım bu sorunun ya
-
@sınavstilisti bursa mıydı snn de
-
@fatoship kisa vadeli yabanci kaynak ile duran varlik almak olmali sanirim onun cvbi
-
@cenkk o şıkta kamu harcamaları azaltılarak tüketim harcamalrı arttırılmalı diyodu ama hocam ?
-
Banka kredili cevap doğru cevap sanırım ben de onu yaptım
-
@Pigou33 meyve veren araziye ayrılır
Ayrıca özel fon hesabı amortismanla paralel çalışan bir hesaptır mantıcıyla hareket etmeyin -
Evet Bursa. Sanırım mülakata kaldın hayırlı olsun şimdiden @ucanizmirli
-
@ucanizmirli seni bursacı
-
@hulyBANKADA Kİ PARA İLE KVYK ALIYOR DİYODU E ŞIKKINDA HOCAM
-
@sınavstilisti sağol da güvenemiyorum ben bu kuruma yanlış cevapları doğru kabul ediyolar o yüzden hiç sevinemiyorum. Ayrıca son sınavda 84 ile kapatmış ondan da korkuyorum
-
@sınavstilisti sen kaç yaptın ben de bursadan girdim
-
@nitrogb kardeşim maşallahın var
-
Benim şuan tespit ettiğim 15yanlisim var ama daha 10 soruya filan bakmadım benim kaçmıştır Bursa.kurum ve rakipler korkutuyor aynen. @ucanizmirli
-
@Hipokrat kardeşim muhasebem iyidir ama hukuklar ile mikroda battım
-
İktisat-maliye-hukuk hatırlayan yok mu? Muhasebeye yoğunlaştık kaldık