2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
bir de , binek otolarda kdv binek otonun maliyetine eklenir 60000+10800 - her yıla böldüm sonra her aya 1180 buldum , 2360 diyenler var nasıl buldunuz 2360
-
@aylin 2 aylık hesaplanacaktı kasım ve aralık için
-
@cenkk ama 30 kasım diyordu
-
@aylin gün önemli değildi ay olarak düşünüyoruz orda.
-
Otel demirbaş sorusunun cevabı belli mi kesin olarak? Hizmet Maliyeti mi GYG mi? Bir de iktisatta cevabı dış ticaret dengesi olan soruyu hatırlayan var mı?
-
@cenkk otelle ilgili soruyu HÜM yaptım , dış ticaret dengesi cevapta ithalat ve ihracat geçen şıkkı işaretledim.
-
@nitrogb valla muhasebem iyidir KPSS de çıksa yapamazdım. Herkes de yapamazdı o soruları -2 ile başladım resmen.
-
satışları topladın mi indirimleri yaptın mı 500 gibi birşey çıkıyordu sonra olağanları hesaplamaya başlıordun
-
Arkadaşlar ben aradım GİB sınav şubesine aktardı ...konuştuğum kişi açıklanma tarihi hakkında bir şey söylemem dedi...gün içerisinde açıklanma ihtimali var mı diye sordum yok dedi...direkt söylediklerini yazdım...umarım yine bugün açıklansın inşallaah
-
@Pigou33 arazi ve arsalara amortisman ayrılmaz. Soruda yeni arazi almak için arazisini sattığından bahsediyordu. Yeni alacağı araziye de amortisman ayriayacagina göre özel fona kaydettiğin geliri nasıl kullanacaksın??
-
Herkes uçmamış olsa bari benim hiç umudum kalmadı
-
@aylin kist demesinin esprisi odur
-
Bi soruda ben sorayım. Net çalışma sermayesini azaltan. Kıs vadeli borçları uzun vadeli borçlarla değişimi değilmiydi.
-
@De_lorean soru nasıldı hocam hatırlıyormusun?
-
Durgunlukla mücadelede hangi politika uygulamaz? diye bi soru vardı ben cevabına yatırım harcamalarının arttırılması yaptım doğru mu sizce ???
-
@hayalimsgk O da doğru arazi ve arsaya amortisman ayrılmaz.Neyse bakalım artıkmuhasebe içimi kararttı yeterince
-
Kısa vadeliyi artıran cevaptı hocam o @safiTÜRK69 A kitapçığında cvp B diye hatırlıyorum
-
@A.smith kamu harcamları azlatılarak diye başlayan şıkkı işaretledim ben
-
Cevaplara bakılırsa 9 kesin yanlışım 3 tane emin olamadığım var kalanlar doğru
-
@sınavstilisti durum varlık satışı mı ne onu diyen var