2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Herkes korkunca bende korktum sonucta izmir bursa istanbul aklimda ama 83.5 yine de fikir almak istedim @Fişek-MORGEN @paretowilfredo
-
Herkes için hayırlı olsun arkadaşlar çok bekledik çok çabaladık çok hakettik artık söz bizde daha çok çalışıp geçmemiz gereken 2 aşama var herkese başarılar ve iyi çalışmalar diliyorum umarım en çok hakedenler kazanır
-
Sayica cok olan illerden herkes referans yaristirir diye uzak durmak var aklimda yoksa tam tersi mi olmalı fikriniz nedir bu konuda ?
-
Çok değerli arkadaşlarım öncelikle hayırlı olsun ... gördüğünüz üzere 85 le yazmıcam çok riskli 87 ile acaba gelir mi 80 altındakiler sakın yazmayın gibisinden TİPLER hemen türedi lütfen spekülasyon lara kapılmayın geçmiş yıl verileri ve vicdan Sesiniz tek ışığınız olsun rızkı veren Allah tır hayırlısı olması dileği ile kolay gelsin ...
-
75 puana Mardin mi daha mantıklı Yoksa Diyarbakır mi sizce
-
Deneyimli arkadaşlar yardım edebilirmi lütfen.. ilçe seçimi hangi aşamada etkili olcak sinav asamasinda mi atama aşamasinda mi
-
Taban puanlar dostlar. Kaybederiz derseniz İLK MESAJDA da var.
-
Puanımın sınırda olduğunu düşündüğüm için soruyorum izmir yazmalımıyım izmir alım 150 kişi benim puan 80.6?
-
Hepimize hayırlı olsun arkadaşlar şükür ilana kavuştuk Bir kez daha il seçiminden kaybetmek istemiyorum ve bu son şansım
86,17 ve gönlümdeki tek yer izmir risk mi olur şansım ne olur forumda bu iller konusunda nasıl gerçekçi bir sıralamaya ulaşabiliriz? Fikirlerinizi bekliyorum hepimize kolay gelsin -
@paretowilfredo hocam sınav sonuçlarıda varmı ?
-
@Hipokrat inşallah yazılıda sözlüde karşılaşırız hakkımızda hayırlı olur
-
@paretowilfredo kardesim 84.6 ya da mi riskli konya sence ?
-
@Bireysel-başvuru guy için video seti var bi tane de hoca bunlar da hocaları bazı derslerde sıkıntım var oyzden düşünüyrm sizlere bi sorayım ddim
-
@tek-çare @impressiveunit tesekkürler arkadaşlar
-
@Mimar asgari risk bence kardeşim. Yani Ankara yazmanla Konya yazman arasındaki risk oranı yakın puan iyi puan çünkü.
-
2015 kpss p35 siralamasi 7000 7200 arasi olanin puani kac acaba? Var mi aramızda
-
Size bi örnek vermek istiyorum 76 küsürlerde puanı olan bir arkadaşımın sıralaması 16900lerde iken 75,9 puanı olan arkadaşımın sıralaması 18800lerde aradaki 2000 kişi düşük kapatacak illerin kaderini belirleyecek
-
Ankara bir rekor kırıp 84 85 ile kapatacak gibi bir his var içimde
-
@paretowilfredo milleti yönlendirme hacı kuşku uyandırıyorsun adminsin ama kusura bakma yanlış yönlendiriyorsun yapma bence kaç tane guy ilanı gördüm ben bile hatırlamıyorum ankara belki 80 gübü bir puanla kapatır ama diğer hiç bir il 80 üstü kapatmaz gözde iller var yanlış yapıyorsun
-
Hepinize ozellikle sınır puanlardaki arkadaşlara önerim sgk mulakatinın açıklanması için yapilan etkinliklere katılmanız. Önünüzden 300 kişi silinir böylece aksi halde sgkya giren herkes bu sinavada basvuracak