2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Son kurum sınavında iller kaçla kapattığı konusunda bilgisi olan var mı @paretowilfredo hocam yardımcı olur musunuz
-
@brzezinski İlk mesajda kardeşim listeler.
-
@paretowilfredo hocam sınav sonuçlarını buraya mı ekleyeceksiniz? yoksa başka yere ekledinizmi?
-
@ucll İlk mesaja ekledim tüm eklemleri kardeşim.
-
81 le bursa rısk mı olur ızmır yazamıyrm korkudan
-
@paretowilfredo aralık2014 ve mayıs 2015 sonuçları olmayacakmı?
-
@Hipokrat Risk hemen her il için bence var kardeşim. Bunu belirttim sadece zaten bir yönlendirme yapmadım. Neden var dersen bu sene öngörmek diğer yıllara göre biraz daha zor, Bekleyiş, ilan azlığı ve 2016 puanları ile 2015 puanları arasındaki dalgalanma beni düşündürdü. Kimseye o yüzden kesin olur şunu yaz demem. Asıl yönlendirme budur zaten. 80+ kişiler gönlünden geçeni yazmalı muhakkak bunu da ekledim hemen her mesajıma.
-
@ucll Ekleyeceğim kardeşim şu an aynı anda yazmaya çalıştığım şey sayısı çok fazla
-
@paretowilfredo tamam hocam bekliyorum ekleyince belirtirseniz sevinirim
-
@köyün-agası Temennim bu ancak dalgalanma olacağı muhakkak. Rakamlar çok enteresan çünkü. Benim düşüncem tekrar ediyorum. Ya nasip deyip gönlünden geçeni yazmaktır en doğrusu. Çünkü absürd kapatabilecek illerin hangilerini bilebilmek neredeyse imkansız. Bunu söylemekle beraber, zaten dediğim gibi kimseyi yönlendirme niyetinde değilim. Ön yargılı bakmasan sen de göreceksin bunu. Diyorum ve konuyu kapatıyorum tartışma iller ilan üzerine devam etsin. Özelden konuşabiliriz bunu.
-
@paretowilfredo İstanbul'u sormştm ama cvp vermediniz? Ya da ben kaçırdım
-
@siyahbeyaz Burada yazdığın her mesajin altına imza atiyorum. Biraz sonuç açıklanması için bişeler yapılsa yüzlerce insana umut olur. Ama ilan henüz yayınlandığı için herkes heyecanlı haklı olarak. Çok emek verdiler ve doğal olarak hakettiler. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
-
@oguzidane muş
-
@turkkızı En yüksek rakamlı il. Bir şey diyemem ama ilanın en yüksek alımlı ili olduğundan herkesin mutabık olduğu bir fikir var muhakkak.
-
@Fişek-MORGEN ciddi misin? Muş 5 kişi alıyo.
75 puanla Diyarbakır veya Mardin daha mantıklı olmaz mı hem daha fazla Adam alıyo -
@paretowilfredo hocam yani?
-
bu platformda neredeyse hemen herkes dürüst, iyi niyetli insanlar.. ilerleyen günlerde, herkesin seçmeyi düşündüğü şehri seçeceği bir anket düşünebilirmiyiz sayın yöneticiler?
-
Gözümüz aydın dostlar
-
@turkkızı İmtina ediyorum Dostum bizim sözümüz diğer üyelerin sözünden daha farklı etki yaratıyor o yüzden sizlere bırakıyorum.
-
@furkanbey Passaparola @Antimülakat