2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@oguzidane fikrim. Kardeşim düşük alımlı yerlerde tek sığınağın Allah. Başka çare yok.
-
@paretowilfredo anladım hocam haklısınız
-
@furkanbey kardeşim dışardan gelip sabote ederler emin ol
-
@paretowilfredo hocam 75 puan için öneriniz ne. Son günü mü bekleyim neyi baz alarak tercih yapıyım tavsiyeleriniz neler
-
@aliveli haklısınız hocam.. zor bir uğraşı zaten o anketi hazırlamak da oluşacak sonuca göre hareket etmek de
-
Aklımı çıldıracağım, az kaldı.
-
Arkadaşlar kimseye insanüstü vasıflar yüklemeden,sözlerinin kayıtsız-şartsız doğru olduğuna inanmadan hareket edersek büyük çoğunluk için mutlu son olacağından şüpheniz olmasın...Yalnız bazı arkadaşlara bakıyorum;Tarık Akan'ın bir filmi vardı,orada insanlar şemsiyeyi ulvi bir varlık olarak addetmişlerdi...İnanın onlardan bir farkları yok..Atla-deve değil ya bu iş..biraz mantıklı düşünürsen her şeyin hayırlısını diler,doğru tercihi yaparsın..Ama speküle edilirse geçmişteki gibi,birçok kişi için sonuç yine hazin olur..
-
İZMİR ANTALYA VE BURSA İÇİN TAHMİNLER NEDİR DOSTLAR?*
-
@iyimser16 bu kez şaşırtmaz bence. üçü de + 79
-
ilanimiz hayirli olsun. 85küsur ile insallah istanbul yazacagim. sinava hazırlığım sifir, simdi kpssye girsem degil yine 85almak, 70 bile alamam, her seyi unuttum.
nasil çalışacagiz bu sınava, imece yeter mi arkadaslar, yardim pleaseee
-
Ankara en kötü ihtimal kaçla kapatir dostlar?
-
Arkadaşlar istanbul merkez yazıyor hangi ilçeler olduğu ne zaman belli olur?
-
-
@karakalpaklı ben çıldırdım
-
@aksoyefecan mülakatı kazandıktan sonra
-
Daha ilk günden spekülatif söylemler başlamış. Tecrübeli arkadaşlar haklıymış. Başvurular başlayınca nasıl olur tahmin etmek bile istemiyorum.
Az çok, fena sayılmayan bir puanım var. Ve seçeceğim il de az çok belli. Burada puanımı ve seçmeyi düşündüğüm illeri söyleyip kimsenin fikrini etkilemek istemiyorum. İyi niyetli arkadaşların da böyle yapmasını tavsiye ediyorum.
Kendim aktif olarak bu sayfayı takip etmeyi an itibari ile bırakıyorum. Kimin sınava girmeye hak kazandığı belli olunca geri gelirim.
İllerin analizini kendi çevremle arkadaşlarımla yapacağım. Öylesi daha sağlıklı gibi. Hem kimse tarafından etkilenmem hem de istemeden de olsa kimseyi yanlış etkilemiş olmam
Hepinize iyi çalışmalar. Sınava katılmayı hak kazananlar belli olunca görüşmek üzere
-
Bursa antep urfa tahmini olarak kaçla kapatır ?
-
@turkkızı Bu kadar zor olmamalıydı.:)
-
@karakalpaklı zor olacak ki imtihan olsun İibf için kolay olan hiçbir şey yok ki zaten
-
@karakalpaklı basıl hissediyorsun sonunda ilan geldi. Bence 1 nisan şakası olsun ve bu illeri değiştrsinler