2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@köyün-agası Kardeşim farkındaysan kimseyi bir ile yönlendirmiyorum. Riski soruyor arkadaş onu söylüyorum. 84.6 ile Konya riskli ama bu puana risk az. Kimseyi yönlendirmek gibi bir isteğim yok. Herkesin nasibini yiyeceği enteresan bir ilan gerçekten. Cümlelerimin hepsini okuduğunda neler dediğim ortadadır.
-
Sgk sayıştay kaymakmlık büyük ihtimal referandum sonrası açıklanır guya başvurularına yetiştirirler yani 400 500 kişi gider geçen sene yerleşip kpss ye giren 80 üstü alan 400 500 kişi var korkmayın illerinin çoğu 76 77 bandında kapatacak
-
Sınav kapatma puanları son sınav için eklendi. evelkileri de ekleyeceğiz.
-
@paretowilfredo geçen sene sizin anket vardı faceden yazdık yanlış yapıyorsunuz diye o ankete uyup il değiştiren çok oldu sıralama ya giremedi 84 ün neresi riskli
-
@paretowilfredo teşekkür ederim hocam bekliyorum.
-
Ilan hepimize hayırlı olsun daha önceden biliyoruz ki hangi il ne olur diye analiz yapmak kafaları karıştırmaktan öteye gitmiyor arkadaşlar. Umarım herkesin gönlünden geçen yer olur burda mutlu haberlerde okuruz .
-
@paretowilfredo da eksi yedi hadi hayırlısı
-
Sgk mülakatları açıklanmazsa çok can yanar çookkk
-
@köyün-agası Dostum o yapılıp geride kalmış bir şeydir. Ben adam yaz/yazma demedim. Risk 'asgari' kelimesinden ne anlıyorsun tam olarak? Tahrikkâr davranıyorsun. Sürdürme bu tavrını.
-
Çok pis kafam karıştı yeminle.arkadaş bi yanım 83.5 ile Konya gelmez olur mu diyor rahat ol diyor diğer yanım buraları okudukça konya mümkün değil gibi geliyor nasıl yapıcaz millet Benim gibi karışık çok kişi var zannımca
-
@Hipokrat kimseye güvenmeyeceksin arkadaşım. içinden ne geçiyosa orayı yaz hakkında/ hakkımızda hayırlısı
-
İzmir kaçla kapatır ankara kaçla kapatır atış serbest fikri olan var mı ?
-
@ucll Aynen öyle. Aşağı yukarı 12-13 bin kişiyi alakadar eden bir ilan. Bu bu sayı kadar tercih demek. Yığılmaları dalgalanmaları kestirmek çok güç. Bu nedenle gönlünüzden geçeni en az risk ile yazmanız size en faydalı sonucu doğuracaktır. Çok büyük çılgınlıkların da karşılığını bulacağı iller olacak muhakkak. Ama bunlar hangileri olacak bunu bilmek mümkün değil.
-
77,55 ile istanbul tercih edeceğim.sizce kurum sınavına kalma ihtimalim denir?
-
@safiTÜRK69 Allah yardımcımız olsun
-
@paretowilfredo hocam puanlarda çok oynama var biliyorsunuz. İlk defa gircem ben sınava inşallah olursa. 80le İstanbul ne olur dersiniz?
-
@paretowilfredo kardeşim seni severim sayarım bi konu da fikrimi belirtmek isterim.bu belirttiğin risk seviyeleri biraz yüksek değil mi?ya da benim göremediğim bi parametre mi bişey varsa bi aydınlatırsan sevinirim kardeşim.saygılarımla
-
Arkadaşlar ben 89,903 puanla Ankara yazacam kesinlikle ama 24-25 nisana kadar bekleyecem SGK falan olumlu gelirse diye.
-
@paretowilfredo kardeşim istanbul a 80 üstü en az 2000 kişi yazar ankara izmir de en az 300er kişi 80 üstü yazar antalya konyayı bursayı demiyorum bile geçen senenden yerşeip kpss ye giren de var bu sene yerşelen de var yani 80 üstünün hiçbir riski yok rahat olsunlar ankara belki 79 80 gibi olur diğer iller 79 dan aşağı kapatır
-
ilanımız herkese hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar
benim şahsi kanaatim Ankara harici diğer iller çok çok yüksek kapatmaz (ufak alımlı yerlerde sürprizler olabilir)
Ankara grubunda kurum sınavı puanları çok uçar, ilk 310 içine girmek gerekecek, geçen alımda ilk 800 için 918 kişi 85 puan ile mülakata girdi.
Ankara kurum sınavı kapatma bandı en iyi ihtimalle 87+ olur diyorum ben.
Esas yarış kurum sınavında yaşanır.