2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@malthusss ️ Ben
-
@malthusss bende
-
Firtina oncesi sessizlik var Pazartesiye mi hazirladiniz kendinizi
-
son dakikalar...
-
gelmedi bu gece bence yeni sistem tartışması yapıyorlar hala karar veremediler bence
-
https://twitter.com/Ulker/status/847040616227913728
beyler bu nedir ya. böyle reklam verir miydi ülker. yarın için hesaplaşma zamanı filan diyo. patlamalı filan şeyler var. bi izleyin şunu. yarın bişeyler olacak sanki ülkede ya -
@oguzidane Allah korusun
-
yine yok ilan.
-
eksilemek nedir ya. vatan meselesi bişey dioz şurda. tek derdiniz guy ilanı olduğu için tabi şimdilik patlamalar vatan önemli değil dimi?
neyse umarım bunu gören tedbir alması gereken 1 kişi bile tedbirini alsa bana yeter. -
@oguzidane vatan önemli de yeri burası mı güzel kardeşim.
-
@sradaninsan kardeşim ileride meslektaş olma ihtimalim olan insanları uyarmak istedim. böyle bişeyin yeri olmaz ayrıca
-
@oguzidane ne anlatmak istiyor paylaştığınız likte ??
-
@yetkili-AĞAbey görecez yarın ne anlatmak istediğini. neyse yine gelmedi ilan herkesin canı sıkkın zaten. hayırlı geceler
-
@oguzidane hocam saçmalama ya derdimiz vatan vatana hizmet için guy istiyoruz tek derdimiz bu değil tabiki Allah korusun Allah yardımcımız olsun Allahın izniyle bu vatana bi şey olmaz
-
@oguzidane teşekkürler arkadaşım. Dediğin gibi tuhaf, ürkütücü bir reklam. Herkes gergin sen diğer arkadaşlara bakma. Sağol düşüncenden dolayı
-
bugünde mi gelmedi ilan yani
-
Edit. Burdaki beni eksileyen arkadaşım niye eksiliyorsun izledin mi reklamı arkadaşın verdiği linke tıkla izle reklamı. Ülkemin hassas dönemine saygı duycaksın ülker. Olmuş mu o reklam . Rezillikkkk
-
genemi hüsran:( neyse artık pazar akşamı inşallah bunların telafisi olacak
-
Net den reklamın tamamını izleyin serefsizler yine provokasyon başında Allahın planlarını bozsun
-
@ddguy Allah planlarını bozsun