2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Umutlu-bekleyiş Gireceğimiz son guy sınavı olsun amin.
-
@Hannibal dostum şöyle bi durum var eğer evlenmeden önce başka yerlere atanır sonra evlenirseniz onda sorun yok ancak evlendikten sonra atanırsanız tayin istediğinizde size e siz evlisiniz neden bile bile lades deyip başka şehir yazdınız diyorlar iş mahkemeye gidiyor mahkemede duruma göre Lehe de aleyhe de çözülebiliyor diye DUYMUŞTUM bi arkadaşımdan ama daha iyi bilen birine sormak lazım
-
@ddguy 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Heyecan dan ölcem şimdi ya ben
daha ne heyecanlar görücen burada elin ayağına dolanıyorsa mülakat listeleri açıklandığında neler olur bilemiyorum
-
@SR ayyy Allah o mülakat listelerinde adımızı bulmayı nasip etsin. Bende heycanlandım şimdi
-
@SR o zaman sıkıntı yok o is bende 2 gün heyecandan sevinçten ağlarım geçer
-
@karakalpaklı hocam banada atabilirmisiniz rica etsem
-
@Priss teşekkür ederim hocam.Öyle bir durum ki guy tercihi ilana başvururken istiyor ve sınavı kazanıp kazanmayacağınız şüpheli,kazansak bile kasım ayında anca belli oluyor.O süre zarfında 2 defa öğretmen ataması oluyor bunları nasıl ayarlayacağım hiç bilmiyorum.İlginiz için teşekkürler.
-
Bugün çok heyecanlıyım nedense.
inşallah ilan gelir bu gece -
@Duesenberry Bende çok heyecanlandım şimdi mülakat lafını duyunca. Kalbim çok hızlı atmaya başladı
-
@Ülkü 12 de hüsrana uğramayız umarımm. Senin puan kaç ülküü
-
@Duesenberry 82 senin
-
@Ülkü 78
-
Birisi faceten yazmis. Ilan pazartesi gelecekmis. 5 kati aday cagirilacakmis. Ankara gibden kesin duyummus.
-
Çok bekledik ve beklediğimize değecek Allah'ın izni ile.
-
@brcert duymamış olayım dur 00 00 olmadan tükenmeyelim
-
@brcert bu saatten sonra yazan çok olur
-
@miss-smith hedef dpb
-
O gece bu gece mi
-
@paretowilfredo dpb diyince baktım hemen yok göremedim mi yoksa
-
@miss-smith 00.00 için dedim o.O Resmi boş olacak gibi.