2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@lavinya. 2.inonu nett
-
@darkpassenger cvbı değil soruyu hatırlamak istiyorum ama saol yinede : )
-
Arkadaşlar cümleten geçmiş olsun ve sonuçlarınız hayırlı olsun diyerek söze başlıyorum.
Bunca olup biten olaydan sonra GİB'te soru havuzu değişikliği kısmen beklenen bir durumdu ve şaibenin bitmesi adına da bu hamle gerekiyordu. Tabi bu durum bir çok arkadaşımızın handikapı oldu. Nitekim imece ve diğer guy sınavına yönelik kitaplardan çalışan dostlarımız için biraz zorlayıcı bir sınav olmuş. Ben burada tartışılan soruları sınava girmediğim için cevaplarını bilmiyorum ama bildiğim bir şey varsa o da buraya yazılan cevapların hepsinin doğru olmadığı.
Herkes emin olduğu sorunun cevabının doğru olduğunu düşünür ama her zaman emin olunan cevaplar doğru çıkacak diye bir kural.yoktur. Nitekim burada bir çok arkadaşımızın ortak olarak doğru diye düşündükleri sorularda dahi yanlış cevaplar çıkacaktır. Bu nedenle her soruda verilen cevapları gördükten sonra bu soruda yanlış endişesine düşmeyin.
Puanlar için geçtiğimiz yıl uçmuş olan puanlarda kapatma ihtimali olmadığını düşünüyorum. Nitekim kpss alan kisminda çok iyi netler yapan dostlarımızla görüşmelerimizde, guy sınavında epey yanlışları olduğunu duyduk. Ben illerin istisnasız 80 altında kalacağını düşünüyorum. Bu nedenle 25 yanlış var, 22 yanlış var sınav gitti diye düşünmeyin. Netice olumlu olabilir.
Elinizden geleni yaptınız, çalışma konusunda vicdanı rahat olan herkesin bu sınavı kazandığını düşünüyorum. Neticenin olumsuz olması sistemin kabahati. Çünkü, verilen eğitimle şu sınavların uzaktan yakından alakası yok. Bu şuna benziyor: Bir kişiye patates tarlasından mandalina toplatilmak isteniyorsa ve bu kişi elinden geleni yapmasına rağmen toplayamiyorsa, bu olumsuzluğun müsebbibi emri verendir.
Kadın kardeşimizin anneler gününü kutluyorum. Erkek kardeşimizin de annelerinin, eşlerinin gününü kutluyorum
-
@lavinya En son olani soruyordu hocam
-
@aycan ben o soruyu en önce diye okumuşum tüh.. sağolasın..
-
@lavinya hadi ya hakkimizda hayirlisi olsun sen de sagol hocam
-
Son olarak bana kızmak yok ama ben sınavın da eskisi kadar hızlı açıklanacağını düşünmüyorum, Umarım yanılırım. Sonuçların haftaiçi Perşembe-Cuma açıklanabileceği düşünüyorum. Duyum yok sadece bir öngörü diyelim. Tekrae söylüyorum inşallah yanılırım.
-
Keynes'in buhranla alaklınsorusu vardı
-
@Antimülakat size niye kizalim hocam bu sene ne tam oldu ki bunum da zamaninda aciklanmasini bekleyelim artik iş bizden çıktı GİB in insafina kalmis
-
gece açıklanır mı
-
@aycan beklentisi olan dostlar vardır, onları üzmek istemem o yüzden üstüne basarak belirteyim dedim.
-
@fatoss21 ben o soruyu iflasin acilmasi yaptim. Kpss denemesinde hatirliyorum sanki oyle bir soru
İflas devam ederken bile tasfiye islemleri icin sirketin kisiligi sinirli da olsa devam eder diye biliyorum. -
@Antimülakat Umarım yanılırsınızzz
-
Bi soru vardi ya açığın vergi karsisinda borclanmayla karsilanmasi fiili biseyi etkilemez diye kimin teorisiydi o cok toparlayamadim ama siz anladiniz onu
-
@aycan ricadoyu mu diyosun
-
@Antimülakat Kardeşlik sen gecen yazdın zaten sorularda değişiklik bekliyorum diye.Zaten sadece soru ezberleyip sınava girmek saçma.
-
@wagner yonetim kurulu da diyordu soruda sanirim. Ltd 1 kisiyle kurulabildigi icin 1 kisilik yon kurulu da olabilir. As de oldugu gibi. Hatta bu tek kisilik yonetim kurulu ikili imza kuralinin istisnasidir. Eger 1 kisilik yonetim kurulu varsa sirketin iflasina neden karar veremesin?
-
@safiTÜRK69 şıklarda keynes, smith vardi gerisini hatirlamiyorum hocam halet-i ruhiyem karmaşık
-
@requescatinpace ama o zaman yönetim kurulu olma yetkisini değil genel kurul olma yetkisini kullanmış olur valinin iki ayrı yetkisi olması gibi
-
Ez cümle olarak, malum fetö örgütü mensuplarından kopya ile bir yerlere geleceğini düşünenlerin, kopya çekemeden, alın akıyla girdikleri şu sınavda ne kadar zorlandıklarını bilmek bile güzel be. Keşke bunlar gibi yeni teşkilatlar ülkemizde bir daha türemese.