2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@karşılıkgideri net sekilde vergi kaldirildiktan sonra diyordu
-
@wagner aynen bende 100 000 düşündüm sonuçta vergiyi kapitalizasyonunda vergiyi kaldırıyor.vergi yok net değeri düşmüyor
-
@aylin gümrük vergisi dediğiniz nedir
-
@De_lorean tarife dışı araçlardan değildir diye soru vardı ya ben ona gümrük vergisi dedim
-
@karşılıkgideri vergi kapitalizasyonu yapıldığında vergiyi kaldırmış oluyor.kapitalizasyon yapılmış sermayeden 10 000 faiz geliri elde ediyor.vergi yok vergi ödemiyor.net değeri düşmüyor.ben böyle düşündüm ve 100000 yaptım
-
@mahmut8728. Uretim fabrikasinda calisan isci diyordu
-
@karşılıkgideri yanlış
-
@karşılıkgideri vergi kaldırıldıktan sonra diyordu.100000 bnce.sizin dediğiniz gbi olursa soruda vergi kapitalizasyonu demesinin bi anlamı kalmaz
-
Arkadaşlar onu bunu bırakında ne zaman açıklanır sonuçlar
-
@guyguy ttk ya göre değildir diyordu
-
@vmyveyagtbmy gece 2 gibi
-
Adam GUY a doğru düzgün çalışmamış İMC yi bile bi defa zar zor bitirmiş geçmiş karşıma sınav zordu ya diyo yok 90 bekleseydin çok iyi bi sınav oldu tam bilgi ölçen emek verip çalışanlar inşallah kazanır.Soru ezberle ezberle sınava gir.
-
@darkpassenger Boyle sorarsa soru sanki askida olmaz mi. Uretim fabrikasinda calisan temizlik iscisi mi uretime katilan isci mi_? Bu soruda cok surumceme de kaldim
-
@mahmut8728 üretim hattında çalışan işçi
-
@mahmut8728. Uretim bolumunde diye belirtiyordu hocam yanlisim varsa duzeltin
-
Tutarlılıkta her dönemde aynı muhasebe tekniklerinin kullanılması gerekmektedir
Her dönem diye bir ifade yoktu reeskont ayrılması herh.dönemselliktir arkadaşlar -
Arkadaşlar şu kronolojik tarih sorusunda en önce olan olayı mı soruyorlardı en son olanı mı? Ben en son diye hatırlıyorum,a grubuydum
-
@kahkullu. O is oyle olmuyor iste
-
@kahkullu borçlara uygulayıp alacaklara uygulamazsan turarlılığa aykırı olur
-
@darkpassenger @ShankS Dedigim gibi bende yanlis hatirlio olabilirim. Sadece bi an oyle animsadim.